search
top

Ciutacu are un salariu excepţional, BMW la scară şi locuinţă socială cu chirie. Iată un român arogant, dar fericit

Nesimţiţii din breaslă i-au tras-o scurt şi cuprinzător, însă integrul Ciutacu nu prea comentează. Si-o fi înghiţit vorbele grele.

Chiar dacă nu-i un român rupt în cur, ba dimpotrivă, el a pus mâna pe o căsuţă a Primăriei (66 de metri pătraţi) construită doar pentru săraci ori persoane cu handicap, evacuaţi din locuinţe retrocedate, văduve de război, pensionari, invalizi, eroi martiri ş.a.m.d.

Am o bănuială: Victor Ciutacu, posesor de BMW seria 3 din noua generaţie, cu o leafă astronomică faţă de majoritatea românilor (ridicată lunar de la Antenă şi Jurnalul pe puţin 4.500 de Euro), habar n-are prin ce miracol i-a fost repartizat, cu chirie, apartamentul din Rahova pentru care, zice el, deţine un contract legal. Paradoxal, şi Primăria tace mâlc.

Pe blogul lui Ciutacu scrie: „Spagă nu iau (hainele scumpe mi le cumpăr de regulă din leafa bună) (…)aşa că atât securiştii de tip nou, cât şi pâraţii de paparazzi de Dâmboviţa îşi pierd vremea cu mine”.

Uite că „securiştii de tip nou” – aşa-i numea şi patronul lui Ciutacu pe gazetari (ce coincidenţă!) – n-au pierdut vremea în zadar.

9 Responses to “Ciutacu are un salariu excepţional, BMW la scară şi locuinţă socială cu chirie. Iată un român arogant, dar fericit”

 1. :))) spune:

  Nu e singurul „arogant si fericit” din Romania! Practic, asta e reteta succesului in Romania, nu? Sa fii arogant, agresiv si neam-prost! Restul…vine de la sine!

 2. Plus:))) spune:

  Arogant, agresiv, neam-prost, incult. PLUS ca isi trage ostentativ mucii in emisiuni, semn de mara pretuire pentru telespectatori, care nici nu stiu de ce apreciaza marinimia marelui comentator.

 3. Unu altu spune:

  Haideti domnule Berdeli, nu fiti rau. Pun pariu ca si dumneavoastra aveti un salariu de peste 1000 de euro si nu vad decat un singur material pe saptamana scris de dumneavoastra in ziarul Puterea. Dumneavoastra nu sunteti arogant, dar fericit?

 4. Emil Berdeli spune:

  Pentu „Unu altu”. 1-Atunci cand puneti un pariu, va sfatuiesc sa va informati. Ca sa nu-l pierdeti. 2- La ziarul Puterea coordonez editia online. 3-În afara faptului ca raspund editorial de respectiva editie, cu tot ce include aceasta poveste, scriu saptamanal si un articol amplu. Necesita documentare si apare in editia tiparita (o pg. de ziar), dar si online. De multe ori insa, am scris chiar doua articole pe saptamana, dar probabil ca n-ati sesizat. 4 – Credeti ca e putin?
  Daca va pricepeti atat de bine la chestiune, dar mai ales daca aveti putirinta sa urmariti zilnic ce se petrece in mai toate domeniile si, cum aflati, sa puneti rapid informatia pe un site, veniti sa lucrati cu mine. Va astept

 5. Un coleg si un prieten spune:

  Bravo, Berdeli!Da-le peste bot! Toti cretinii se pricep, ca la fotbal, dar nu stiu cu ce se „maninca”. Cred ca ne urcam in pom si culegem informatii.

 6. Olteanu spune:

  Nu am vazut asa tupeu in viata mea. Vintu e mic copil pe linga astia care vin din urma.
  Cu lacrima pe obraz, ciutacu explica cit era el de sarac pe vrea in care era consilier la APAPS pe bani buni sau cand era consilier al lui Seres, ministrul economiei?

  http://www.ciutacu.ro/articol/adevarul-despre-palatul-meu-de-clestar/

 7. victor n bogdan spune:

  Bravo Emil, ce grija au uni de noi este bn ca suntem bagati in seama.Ce atenti sunt ei la ce scri si cit scri .Ok poate reusim sa bem si noi o cafea,saptamina asta

 8. bcxb spune:

  Sa-l pupati in cur Ciutacu 🙂 si apoi sa va trageti si voi mucii in direct

 9. bcxb spune:

  pe Ciutacu am vrut sa spun 🙂

Scrie un comentariu

top