Traian Băsescu faţă cu poporul neperformant

Înţelepciune la pătrat: „Că nu vin miniştrii să are pământul, nici să-l cultive.”

Fiind vorba despre înţelegerea şi judecata adâncă a lucrurilor, trec – direct – de la agricultură la Kant. Aşa că îl parafrazez pe cel din urmă şi spun: „Nu-i dau sfaturi. Ştie s-o dea în bară şi singur!”.

3 comentarii la „Traian Băsescu faţă cu poporul neperformant”

 1. …adevar graieste!
  I’m sorry, dude, dar de data asta ce spune „pacatosul” de Basescu este corect!
  Va place sau nu, cam asa stau lucrurile.
  Ah, ca statul roman da rateuri in „crearea de oportunitati”…si asta e adevarat!

  Dar un adevar incontestabil este si cel cu „…in loc sa stea la carciuma, mai bine baga plugul in hectarul si jumatate din spatele casei”!

  Romania reala?
  Iat-o:

  http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-bautura-merge-mana-in-mana-cu-saracia-lucie.html

  http://www.youtube.com/watch?v=pVb-ia36lv4&feature=player_embedded

 2. Stie cind se ara si cind se recolteaza. Altfel cum ar fi el un…jucator. Un jucator care nu mai are nici macar ce pierde. totul e dus de ripa

 3. @Presedintele…

  Deh, poporul asta de ingeri e etern terorizat de „clasa politica” extraterestra, care nu are nici o legatura cu Romania.

  NOI, „simpli cetateni”, ingerii competenti, de o moralitate aparte si de-o inteligenta sclipitoare, responsabili, harnici si adevarate exemple pentru umanitate…suntem de-a dreptul terorizati de EI, nemernicii, demonicii, hotii, incompetentii, cinicii, imoralii politicieni, grupati in gasca sinistra a „clasei politice”!!!

  Ce duios…gretos…ba chiar scabros!

  Pentru orice minte lucida si pentru orice cap care nu este doar un „dop pentru gat”, rationamentul de mai sus este nu numai caraghios, penibil, grotesc…este si complet FALS!

  Daca aceasta entitate (aproape abstracta pentru multi romani) a „clasei politice” ar fi impusa de o putere straina malefica (nu cred ca mai putem vorbi de trista experienta a comunismului est-european), daca ar fi vorba de fiinte extraterestre, prin definitie malefice si complet straine de interesele pamantene ale romanilor…as intelege!

  Insa atata timp cat aceasta „clasa politica” este formata din romani nascuti, crescuti, socializati in Romania…si, mai mult, este aleasa prin vot incepand cu Mai 1990 (primele alegeri de dupa caderea regimului comunist)…dati-mi voie sa cred ca ea, „clasa politica”, este (respectand proportiile si tinand cont de toate nuantele posibile) nici mai mult nici mai putin decat oglinda poporului roman!!!

  Cine ar putea accepta ca un popor muncitor, onest, responsabil, creator de valori universale, „tolerant”, inteligent este condus de politicieni nemernici, incompetenti, rau intentionati si etern preocupati doar de propria bunastare???

  Cine ar putea accepta ca un iresponsabil alcoolic, murdar, inept si troglodit, care-si bate invariabil nevasta si copiii…care nu intelege mai nimic din ceea ce se intampla in jurul lui….crede despre el ca este un om de treaba, competent, inteligent si responsabil…care a avut nefasta soarta de a suporta supliciile Romaniei de azi?

  Multiplicati acest roman cu cateva milioane bune…si veti avea imaginea „ingerilor” din oglinda deforma(n)ta numita Romania!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.