Ciutacu vrea să intre în ring cu Berbeceanu, dar este retrogradat la categoria muci, suspine şi sughiţuri

Victor Ciutacu a luat o hotărâre proastă, ba chiar foarte proastă, atunci când l-a atacat (ca să nu spun că l-a înjurat de-a dreptul) pe Traian Berbeceanu.

Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă pe bani mulți (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? …, scria Ciutac pe blogul său, dar şi pe Facebook, crezând că, dacă postarea are şi oarece conotaţii sexuale legate de Kovesi şi Bica, rupe gura târgului.

Ei bine, textul lui Ciutacu n-a uimit pe nimeni, dar l-a stârnit pe Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Alba, actual consilier al ministrului de Interne. Cu vervă, fostul comisar i-a răspuns ziaristul cu nasul veşnic înfundat, catalogându-l drept o vagaboandă, de moravuri uşoare care ar avea intelopii drept clienţi.

Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.
Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut. Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci…
, scrie Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Ciutacu, lovit direct în naturelul simţitor, încearcă să dreagă busuiocul. Aflu, de data asta de la DC News, că i-a dat o replică tăioasă lui Berbeceanu. De fapt, o atacă pe nevasta fostului comisar (mare caracter, deh!) şi îl ameninţă pe Berbeceanu: Daca insisti, umblu si la arhiva de mesaje cu nevasta-ta, agramatule…, spunea Ciutacu, conform DCNews.

Victor Ciutacu a scuipat în sus, dar este nevoit să-şi şteargă uimit frunta, iar DCNews-ul lui Bogdan Chirieac, cu un fleac de text, n-a putut să-l facă pe marele realizator tv să nu mai plângă după onoarea nereperată – cu sughițuri și muci, dacă îl credem pe Berbeceanu.

Dar surpriză! Cine îi sare în ajutorul lui Ciutacu pe Facebook? Da, aţi ghicit, chiar emfatica amazoană Lia Olguţa Vasilescu. Peremista, în stilul ei inteligent, îl atacă pe fostului comisar întru salvarea demnităţii pierdute a prietenului Ciutacu, afirmând – atenţie!- Berbecaru a derapat suburban atunci când a răspuns înjurăturilor venite de la Ciutacu. Abisal! Şi astfel Olguţa a convins din nou auditoriu precum atunci când a vorbit în franceză, la ONU.

3 comentarii la „Ciutacu vrea să intre în ring cu Berbeceanu, dar este retrogradat la categoria muci, suspine şi sughiţuri”

  1. Ciutacu nu este omul care se crede în visele lui zilnice este o portavoce a hoților și părtaș la hotiilor PSD fără ei RTV nu exista!!!

  2. Ciutacu nu face presa, doar scormoneste in gunoaie si asta e motivul pentru care pute atat de tare cand televizeaza mizeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.