Irina Tănase, iubita lui Dragnea, glumiţe de doi bani gata: Mami, Liviu este mai mare decât tata?

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, bagatelizează, alături de mama ei, într-un scheci, faptul că fostul lider al PSD este mai mare decât ea cu mai bine de 30 de ani. Probabil e convinsă că manifestarea ei artistică, deocamdată doar de doi bani gata, ar putea răspunde unor întrebări legate de amorul cu fostul lider maxim al PSD.

Debutul, alătuiri de mama care, şocată de relaţia cu Dragnea, dă replica, se vrea batjocoritor la adresa curioşilor, însă chiar dacă Irina Tănase demonstrează pe Instagram oarece stăruinţă, n-are puterinţa. Şi, vorba aia fanariotă: Dacă nema putirinţa, geaba chichirez gâlceava.

Glumiţele, de cămin cultural, nu pot smulge măcar un zâmbet. Nu sunt gustate nici la căminul de fete, acolo unde rafturile bibliotecii sunt pline de cosmetice.

Totuşi, ţinând cont că tânăra promite, aş propune o mai mare încărcătură emoţională a replicilor, pentru că, se ştie, şi comedia vieţii poate fi luată în serios. De pildă, în loc de: Mami, Liviu este mai mare decât tata?, aş propune textierului ei: Mami, iubi era mai mare decât papa?

Însă, cu siguranţă, nimeni nu va pune obstacole în calea unei stele în ascensiune, una care şi-a luat sarcasmul drept crez, aşa că Irina Tănase mai poate stărui o bună bucată de vreme în privinţa interpretării, al emotionului, ca să fiu şi în asentimentul netului. Până atunci iese şi jupânul Daddy, cel care, cu suguranţă, se va ocupa inginereşte şi de cariera ei artistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.