Liviu Pleşoianu, delir fără frontiere: Pesedistul vrea să trezească omenirea, aflată în pragul catastrofei fiindcă înghite pastila uitării

Aud că, după o lungă şi apăsătoare tăcere, Liviu Pleşoianu, deputat PSD, se-ntoarce.

Numai că, din câte văd, pe post de guru. Unul care vrea să ne integreze în mişcarea globală de trezire a omenirii. Însă chiar şi propaganda rusă, care până acum îl ridica în slăvi pe suveranistul Pleşoianu, pare cam derutată de atitudinea sa.

Habar n-aveam că umanitatea doarme şi că nişte unii, prezentaţi de Pleşoianu drept Ei, ne îndoapă cu pilule. …Pentru a evita iminenta catastrofă a civilizației omenești, UMANITATEA are nevoie de acțiunea ta!… Păpușarii din spatele scenei îți oferă zilnic porția de somnifere sociale și de anestezice colective. Zi de zi, oriunde te-ai afla, îți furnizează SEDATIVUL, PASTILA UITĂRII!…, susţine deputatul PSD într-un apel postat pe pagina sa Facebook, iar eu sunt convins că atunci când te ia valul nu prea mai e loc de-ntors.  

Conform noului nostru guru, aceşti Ei, vor ca tu să fii sclavul perfect, fără să realizezi că, de fapt, trăiești într-o închisoare de dimensiuni planetare! Există însă o soluţie. Nu punga de aurolac, aşa cum zice un cântec de cartier, ci, conform textului pisico-pupu al lui Pleşoianu: internauţii care să-i ditribuie textul, fiindcă doar aşa află omenirea că i se furnizează sedativul.

…Catarsisul, purificarea prin tragedie şi comedie, caracteristici ale adevăratei arte, sunt deturnate în divertisment facil şi grobian, menit să înece fiinţa omenească într-un trivial cotidian dezumanizant. Educaţia este deturnată în reeducare, învăţământul se întoarce împotriva omului viu şi se derulează în favoarea omului inert…, mai adaugă Liviu Pleşoianu în apelul său, un delir ce-l eclipsează până şi pe Gregorian Bivolaru, stăpânul sectei MISA.

Aşa că, de câte ori Pleşoianu, parlamentar român, vorbeşte despre forţele oculte care, mai nou, ne furnizează tuturor şi pastila uitării, mă gândesc aşa… poate şi dintr-un exces de prevedere, la un psihiatru. 

Un comentariu la „Liviu Pleşoianu, delir fără frontiere: Pesedistul vrea să trezească omenirea, aflată în pragul catastrofei fiindcă înghite pastila uitării”

  1. Asta e un guru peste o casa de nebuni. Pe acolo, inghitind somnifere, poate vorbi in voie despre miscarea globala de trezire a omenirii pe care doreste sa o conduca. In plus, cand va avea si momente de luciditate in care e stupid, nu va observa nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.