Codrin Ştefănescu, patetic, către protestatarii din Sibiu: Fraţilor… Replica oamenilor: Nu eşti frate cu nimeni VIDEO

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, Eugen Nicolicea, deputat PSD, şi Bogdan Trif, ministru al Turismului – dar şi preşedintele al PSD Sibiu, au fost huiduiţi de mai multe persoane aflate în faţa sediului filialei PSD din Sibiu.

După ce a ieşit din sediul PSD, Codrin Ştefănescu a încercat, fără succes, să  li se adreseze protestatarilor. La un moment dat, el a spus, patetic: Fraţilor… Însă imediat a venit replica: Nu eşti frate cu nimeni! Du-te de aici

Ulterior, oamenii au început să scandeze „PSD, ciuma roşie”, iar Ştefănescu şi Trif au plecat, împreună cu toţi cei care îi însoţeau.

Protestatarii le-au mai strigat liderilor PSD: „Hoţii”, „Partid de hoţi şi de mafioţi” şi i-au întrebat dacă nu se simt vinovaţi pentru oamenii care au murit „din cauza recursului compensatoriu”.

Un comentariu la „Codrin Ştefănescu, patetic, către protestatarii din Sibiu: Fraţilor… Replica oamenilor: Nu eşti frate cu nimeni VIDEO”

  1. La noi după revoluția din 1989 indiferent de partide toate sau axat pe furat si manipulare,întreaga clasă politică se comportă ca gașcă de tâlhari,nici unul nu a creat dezvoltare cu adevărat,dovada fiind faptul că mai bine de jumătate din oameni au emigrat de bine ce era în țară,nici pe timp de război în Siria nu au emigrat atât de mulți oameni,asta dovedește lipsa de responsabilitate si respect a clasei politice românești față de cetățean,eu pun pariu cu voi că și peste 30 de ani vom fii la fel de săracii daca vom fii conduși de aceeași tâmpiti care le stă mintea nu mai la furat si combinații din banul public,sper ca România să își găsească un lider puternic care să își iubească si țara nu doar averea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.