Guşă şi Andronic, întâlnire cu fugarul Ghiţă la Belgrad, tocmai când era şi Putin pe acolo. Ce coincidenţă!

Fugarul Sebastian Ghiţă, cel care controlează România TV, Cozmin Guşă, patron la Realitatea TV şi Dan Andronic, omul care conduce Evenimentul zilei, s-au întâlnit la Belgrad, iar cineva i-a fotografiat, cel mai probabil ca să le transmită mesajul: Vă vedem.

Întâlnirea „mogililor” a avut loc taman când era şi preşdintele Vladimir Putin în capitala Serbiei. Să cred în coincidenţe? Deocamdată pot spune, şi din propria experienţă, că nu nimic nu-i întâmplător de la un anumit nivel în sus.

Aşa că-i posibil ca niscai ziarişti de la Sputnik (hai să-i numim aşa), aflaţi în zonă datorită vizitei ţarului la omologul Vucici, să fi dorit să-i cunoască mai bine pe Andronic şi pe Guşă. În ce-l priveşte pe Ghiţă, îl au deja în ogradă de multă vreme.

După apariţia fotografiei cu cei trei, în Libertatea, Dan Andronic a scris pe pagina sa de Facebook, căznind un oarece umor: La Belgrad, împreună cu niște prieteni. Înconjurați de civili. Civili everywhere 🙂
Am vorbit doar despre media. Amănunte să dea Cozmin. El e purtătorul de cuvânt.
Later edit. Burci nu a putut să vină 🙂

Apoi, Guşă a declarat că vizita avut drept scop o discuţie legată de situaţia din mass-media. Adicătelea, la Belgrad, discută despre situaţia presei de la Bucureşti unul care a fugit de justiţia din România, din cauza unui pogon de dosare, cu altul trimis în judecată de DNA. Ca să vezi tărăşenie.

Revenind însă la Guşă, până la urmă, la rigoare, fiecare dintre noi poate face pe prostul ori de câte ori doreşte.

2 comentarii la „Guşă şi Andronic, întâlnire cu fugarul Ghiţă la Belgrad, tocmai când era şi Putin pe acolo. Ce coincidenţă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.