Ştirea că Dăncilă şi-a adoptat fiul mobilizează propaganda rusă, care sprijină aplaudacii de serviciu, în frunte cu Gâdea, Badea, Ciutacu, Chirieac

După ce Libertatea a scris că, în ianuarie 1990, Viorica Dăncilă, pe atunci profesoară de tehnologie, a înfiat al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu, nu m-am gândit o clipă că toţi activiştii puterii de la Bucureşti, dar şi cei plătiţi de Moscova vor sări ca arşi.

Asta pentru că dezvăluirea nu avea nicio tentă critică la adresa Vioricăi Dăncilă. Era vorba doar despre o stare de fapt.

Însă, ca la un semn, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Bogdan Chirieac, Liviu Pleşoianu, Ingrid Mocanu şi Daniel Dragomir s-a mobilizat în format foc şi pară, iar absurdul a căpătat dimensiuni nebănuite: un ziar care a publicat o ştire relă, de interes public, pentru că era vorba despe premierul României, suduit fără niciun argument, dar cu o mânie proletară de foarte tristă amintire.

Apropo de mânia proletară, nu doar pupătorii de serviciu ai puterii de la Bucureştis s-au mobilizat exemplar, ci şi Moscova.

Începâd de ieri, Sputnik, vocea propagandei rusă în România, a publicat nu mai puţin de trei articole pe această temă, în care Dăncilă şi lăudătorii ei sunt ridicată în slăvi, iar publicaţia care a dezvăluit faptul că, în urmă cu 28 de ani, premierul a înfiat un copil, pe nume Victor, criticată amarnic.

Şi pentru ca cireaşa să stea cât mai bine pe tortul indiganţilor de ştirea din Libertatea, mai adaug că, la rândul lor, toţi cei enumeraţi mai sus sunt răsfăţaţi ai propagandei ruse din România, fiind lăudaţi de-a lungul vremii de Sputnik chiar pentru o simplă postare pe Facebook.

ARTICOLELE DIN LIBERTATEA/ AICI SI AICI

Un comentariu la „Ştirea că Dăncilă şi-a adoptat fiul mobilizează propaganda rusă, care sprijină aplaudacii de serviciu, în frunte cu Gâdea, Badea, Ciutacu, Chirieac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.