Codrin Ştefănescu şi Dragnea «cel regretat» faţă cu sclifosiţii, speriaţii şi mămăligarii din PSD

Nu cred că întâmplător – după ce Marcel Ciolacu, actualul lider interimar al PSD, s-a confruntat cu o problemă de sănătate – Codrin Ştefănescu a scris pe Facebook: Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Am spus nu întâmplător pentru că distanţarea între Ştefănescu (al cărui punct forte nu-i caracterul) şi Ciolacu e maximă.

Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook: Multā lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie…

Fonfleul cu multă lume a început să-l regrete pe Dragnea e stupid şi arată că pe Ştefănescu îl asaltează din ce în ce mai des lipsa de gândire. Crede că, dacă bagă băţul prin gardul de la Kiseleff, va face valuri la vârful PSD. Aiurea. Ciorbă sleită şi reîncălzită. Pe Dragnea, e de notorietate, nu-l regretă lumea. Nici chiar cei mici din partid, că despre cei mari nici nu poate fi vorba. S-a văzut şi de pe Marte. Iar faptul că Ştefănescu îi cataloghează pe pesedişti drept sclifosiţi, speriaţi, mămăligari, ca şi cum el n-ar face parte din acestă formaţiune politică, arată şi că frustrarea lui e agresivă. Însă o agresivitate în papuci de casă.

Şi pentru că tichia trebuia să fie musai de mărgăritar, hop şi propaganda rusă. Aşa că Sputnik titrează: Personalitate centrală a PSD: ”Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea!”.

Numai că încercând să stimuleze încordarea muşchiului celui care a fost, pe vremea lui Dragnea, secretar general al PSD, propaganda rusă trânteşte fake-ul chiar în titlu. De multă vreme Ştefănescu nu mai este vreo personalitate centrală a PSD, aşa cum scrie Sputink, ci doar un marginalizat, care, din când în când, bombăne: Luaţi-i de pe mine că-i omor!

Un comentariu la „Codrin Ştefănescu şi Dragnea «cel regretat» faţă cu sclifosiţii, speriaţii şi mămăligarii din PSD”

  1. Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, întrebat de ce PSD păstrează în Guvern persoane condamnate penal, Codrin Ştefănescu răspundea: De ce? Pentru că putem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.