Cornel Nistorescu, «plusvaloarea» morţii de coronavirus, fata din casă şi bigudiurile care nu produc circumvoluţiuni

Cornel Nistorescu, neliniştit cum îl ştim, se întreabă, într-un articol, dacă se dau bani pentru morții de coronavirus, după o discuţie cu o femeie nici ţărancă, nici orăşancă. Mai citesc odată. Da, probabil că din cauza distanţării, gazetarul nostru atomic întâi a premeditat şi abia apoi a chibzuit.

Aşadar, ne spune Nistorescu în articolul: Se dau bani pentru morții trecuți la Covid?, publicat în cotidianul.ro, site pe care-l controlează, că o femeie din Transilvania, care nu-i nici ţărancă, nici orăşeancă, l-a sunt, iar dialogul dintre ei ar fi fost următorul:

-Este adevărat că pentru morții ăia de moarte bună se dau bani?
-Cum să se dea? Să-i dea mortului sau cum?, întrebă Nistorescu.
Neamurile primesc bani dacă au un decedat din cine știe ce cauză și acceptă să le fie trecut la moarte de Covid?…Așa se vorbește pe aici, pe la noi. Cică, se dau bani. Cică, moartea de Covid este mai scumpă. Are și valoare!…

Nu trece mult timp de la discuţia fulminată cu femeia care n-ar fi nici ţărancă, nici orăşeancă, dar a cărei nelinişte o pot pricepe pentru că bigudiurile nu generează şi niscai cirumvoluţiuni, şi Nistorescu, aflat într-o vizită, este informat de fată din casă, cea care împărțea ceștile de cafea, alte informaţii despre morţii de coronavirus.

-Nu rîdeți (i-ar fi spus fata din casă -n.m.) că-i adevărat! (ce zicea femeia din Transilvania la telefon- n.m.) Am o rudă care lucrează la spital și li s-a spus că iau mai mulți bani dacă au mai mulți morți de covid. Și strîng bani să-i plătească pe aparținătorii celor morți din cine știe ce boli ca să fie de acord să-i treacă la Covid…

Apoi, aflăm tot din articolul citat mai sus, şi faptul că însuşi Nistorescu a auzit la televizor, de la o doamnă, că se fac afaceri cu numărul morților de Covid – „Covizii“ se plătesc mai bine!

În rest, ca să n-o mai lungesc, da, cu ajutorul specialiştilor consultaţi de Cornel Nistorescu se poate demonstra orice tâmpenie care, iată, în vremea coronavirusului poate deveni editorial.

Facsimil din Cotidianul cu dezvăluirile fetei din casa

Un comentariu la „Cornel Nistorescu, «plusvaloarea» morţii de coronavirus, fata din casă şi bigudiurile care nu produc circumvoluţiuni”

  1. Nistorescu, vorbe de mahala, cu fete in casa, duamne, precupete. Articol de mahala, dar nu e nimic de mirare. Acolo a fost, acolo ramane, cu oricate parfum isi da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.