Codrin Ştefănescu sugerează că PSD nu mai există şi-l acuză pe Ciolacu de coabitare cu adversarul

Codrin Ştefănescu, fost locotentent al lui Liviu Dragnea, sugerează că PSD nu mai există, deşi ar trebui să rupă norii. Dacă aş bănui la el oarece dotări superioare, aş spune că joacă la cacealma, însă chiar nu cred că Ştefănescu pune la cale niscai strategii gen Calul Troian. N-are cu ce.

Nu avem Opozitie! La câte greseli si tâmpenii a fācut guvernul Orban, ar fi trebuit ca PSD sā aibā scorul pânā la cer! Sā se rupā norii, sā se cutremure pāmântul de glasurile curajoase a celor care iau pozitie publicā! (… ) Dar n-avem opozitie. Avem doar pe Ciolacu si o coabitare tot mai vizibilā cu adversarul, scrie Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

În timp ce Codrin Ştefănescu vrea să arate că, practic, partidul său a dispărut, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirmă că îl vrea în echipa de conducere pe Sorin Grindeanu – dar şi Vasile Dâncu ar fi binevenit în partid.

Iar dacă Grindeanu se întoarce în PSD, Codrin Ştefănescu e pa şi pusi. Nu pentru că vorbeşte şi nu gândeşte cu o cadenţă greu de contorizat, ci pentru declaraţiile de pe vremea în care Grindeanu îl scotea din minţi pe Dragnea pentru că se baricadase în Guvern.

Aşadar, Ştefănescu se vede deja fără coledzi, adică fără umbrelă potică. Aici îi înţeleg disperarea: România Mare nu mai există, iar Ponta nu-l primeşte. Ar mai fi o soluţie: UDMR. Însă, în acest caz, va trebui să-nveţe româna…în maghiară – metamorfoză puţin probabilă, cât e el de traseist.

2 comentarii la „Codrin Ştefănescu sugerează că PSD nu mai există şi-l acuză pe Ciolacu de coabitare cu adversarul”

  1. Codrin Stefanescu nu are personalitate, asa ca mereu s-a vrut personificarea unui individ, a lui Vadim Tudor, a lui Dragnea. In prezent e derutat pentru ca sefii lumpanarelor politice condamna vehement damele de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.