Marcel Ciolacu, chelnerii, cioclii, coafezele şi nepoata Andreea

Se spune că politicienii îşi promovează amantele ca să nu fie acuzaţi de nepotism. Nu e cazul lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, el este un tradiţionalist: îşi promovează chiar nepoata.

Deunăzi, preşedintele interimar al PSD, declara despre cei aflaţi azi la guvernare: Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Nu pot să-l contrazic întru totul, devreme ce chiar eu am scris: Patron de pompe funebre, numit manager de spital sau atunci când spun că sunt viu, mă pipăi în prealabil

Numai că n-a trecut prea mult timp de când Ciolacu îi beştelea pe cei aflaţi acum la cârmă si s-a aflat, apropo de rude, că Andreea Ciolacu, nepoata liderului PSD a fost angajată la Institutul Cultural Român (ICR), fără concurs, pe post de consilier personal al lui Mirel Taloș președintele interimar al ICR, bun prieten cu Tăriceanu.

Atunci când a făcut declaraţia legată de rude, chelneri, coafeze, Ciolacu a crezut că a avut mână bună. Tare aş vrea să văd acum, când i-a căzut o carte proastă, cum o va juca.

Conform Europa Liberă: Surse din instituție susțin că nepoata liderului PSD a fost angajată în aprilie 2020. Potrivit declarației de avere din 2018, Andreea Ciolacu a lucrat la Ministerul Culturii, unde a consiliat un secretar de stat pentru un venit anual net de 19.406 lei. perioada în care PSD s-a aflat la guvernare, iar ministru al Culturii a fost Lucian Romașcanu, cel care astăzi este purtător de cuvânt al social-democraților și care este unul dintre apropiații lui Marcel Ciolacu. Nepoata liderului PSD a mai fost și consilier la Senat, unde a consiliat un parlamentar pentru un venit net anual de 5784 lei. Andreea Ciolacu a mai realizat în 2018 venituri de 843 lei în calitate de secretar la S.C. Alcom SRL Buzău. Despre acestă firmă, Marcel Ciolacu arată în declarația de avere că o deține în proporție de 50%, împreună cu fratele său și soția.

În rest, dacă tărăşenia ia amploare, e posibil ca Ciolacu să se pună rău cu de celelalte rude, care să-l acuze de discriminare.

Vezi: Marea familie social democrată de la ICR s-a întregit cu nepoata lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD

3 comentarii la „Marcel Ciolacu, chelnerii, cioclii, coafezele şi nepoata Andreea”

  1. Nimic nou sub soare>La baza-i milenară/Stă piatra… unchiulară.

  2. Exagerați, este o meteahnă omenească străveche – Nepotism? Şi în Biblie, aproapele favorizat e din familie… Dar vom defila în continuare cu deviza > dreptatea până la capat.

  3. ACEST SLINOS AVORTON TREBUIE BĂGAT LA PÂRNAIE URGENT PTR. CĂ ESTE HANDICAPAT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.