Comandante, ai futut ţara! (2) VEZI FILM

După ce Vasile Blaga şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne, preşedintele Băsescu l-a pupat pe obraji. Apoi, l-a lăudat  pentru întreaga activitate. Fireşte, despre “morţi” numai de bine.

Ceva mai târziu, la înscăunarea lui Igaş, noul ministru de Interne, Traian Băsescu şi-a adus din nou aminte de poliţiştii care l-au înjurat vinerea trecută, la Palat.

„Regret  – a spus preşedintele nostru – că n-am văzut manifestaţia în direct în toată splendoarea ei. (…) E un moment pe care n-am crezut că o să-l trăiesc la Ministerul de Interne sau la altă instituţie care ţine de siguranţa naţională. (…)Nici un lider de sindicat n-are dreptul să ceară schimbarea şefului ierarhic. (…)Am avut acelaşi sentiment pe care l-am avut că la nu ştiu ce mineriadă un general s-a băgat în portbagaj. (…)Trebuie să vă cer ca în structurile în care nivelul de disciplină e scăzut să-l reîntronaţi”.

Nici nu mă gândesc să discut despre momentul legat de mitingul poliţiştilor şi ce-a urmat după. Au făcut-o comentatori peste comentatori, ridicând prostia la rang de instituţie.

Remarc doar că preşedintele nostru continuă să-i certe pe poliţişti, dar a abandonat teza legată de subminarea statului, pe care le-a imputat-o după miting. Chiar dacă te înjură caralii, birjăreşte, nu poţi totuşi să-i acuzi că vor te răstoarne prin forţă.

Cert este că preşedintele nostru recidivează şi dă verdicte înaintea justiţiei. Asta-i naşpa în toată povestea asta cu mitingul.

În rest, precum în cântecul de mai jos.

Un comentariu la „Comandante, ai futut ţara! (2) VEZI FILM”

  1. Don EMILIO, encore une fois, sau cu caracter permanent?Mare pezevenghi Pazvante s-au kurwilli multi/prostii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.