Convins că soarele răsăre doar ca să-l audă vorbind, Cristoiu îndeamnă: Nu vă mai uitaţi la tv de ştiri ori pe site-uri. Ascultaţi-mă pe mine

Am intrat pe site-ul lui Ion Cristoiu şi, vă mărturisesc, am râs cu lacrimi. Umor involuntar, dar, până la urmă, tot umor.

Aşadar, într-o înregistrare video, Cristoiu, trăind probabil de unul singur idila cu jurnalismul, îndeamnă telespectatorii să nu se mai uite la niciun alt post tv ori pe vreun site de presă, ci doar să-i soarbă lui vorbele ca şi cum, înţeleg eu, ar fi venite din vreo evanghelie. Uluit, am dat înregistrarea
înapoi, zicându-mi că poate n-am înţeles. Ba da, pricepusem bine, aşa că nu-mi rămâne decât să consemnez vorbele maestrului, convins pesemne că soarele răsărare doar ca să-l audă vorbind.

Ion Cristoiu: Bine v-am găsit stimaţi telespectatori la jurnalul meu video. E un jurnal care are drept îndemn: nu vă uitaţi la televiziunile de ştiri, nu citiţi site-urile, pentru că la acest jurnal al meu video aveţi o selecţie de ştirile, evenimentele cele mai importante ale planetei, ale Românie, şi comentate de mine…

În rest, urmărind cu greu jurnalul video al lui Ion Cristoiu, am observat doar o mai mare iubire de sine nerecuperată şi aceeaşi propagandă rusă pe care o clamează de la începutul invaziei trupelor lui Putin în Ucraina.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Convins că soarele răsăre doar ca să-l audă vorbind, Cristoiu îndeamnă: Nu vă mai uitaţi la tv de ştiri ori pe site-uri. Ascultaţi-mă pe mine”

  1. Opincarul de asfalt din Găgeşti, Ion Cristoiu, un nemernic pupincurist fandosit şi cu realizări imbecile de pesedist de şanţ, şi-a făcut un obicei prost de a-şi scoate capul din prepuţ pentru a ejacula, vorba colegului său de PSD puşcăriaşul eVanghelie, tot felul de baliverne imbecile precum este el. Sigur că acuma orice imbecil ca el poate să-i asculte sfaturile mizerabile. Pentru acest imbecil ce se crede cult senilitatea este o virtute bolnavă iar cei ce se folosesc de el râd pe rupte. Şi-a trăit viaţa de vagabond imbecil comunist aşa cum şi-a dorit-o el fără să-şi dea seama că întotdeauna n-a contat mai mult decât de un „ardei umplut” cu „rahat”, vorba altui comunist pupincurist VC Tudor. Un gunoi al societăţii şi nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.