Cornel Nistorescu şi catastrofa benefică a Vioricăi Dăncilă sau cine să-i pupe ei mâna și câte un picior

Numirea Vioricăi Dăncilă în poziţia de consultant al lui Mugur Isărescu la BNR, doar pentru a i se oferi doamnei o sinecură, prietenii ştiu de ce, n-a declanşat doar critici – în primul rând la adresa guvernatorului. Sunt şi ziarişti care arată că talentata Dăncilă ar merita din plin respectiva sinecură, ba chiar că ea ar fi un fel de martiră.

Dacă nu mă credeţi, citiţi Cazul Dăncilă, editorial a lui Cornel Nistorescu în Cotidianul, care vrea să convingă, într-un stil de două parale, că, de fapt, Viorica Dăncilă ar fi fost transformată în modelul românesc de nepricepere și stupiditate.

…Viorica Dăncilă a făcut și lucruri bune și greșeli catastrofale. Candidatura ei la prezidențiale poate fi socotită o catastrofă benefică pentru cei care o înjură astăzi. Pentru această enormă greșeală ar putea să-i sărute mîna și cîte un picior…, scrie Nistorescu tot sub titlul consemnat mai sus, demonstrând cât e de mândru de prostiile pe care le debitează.

În rest, da, trebuie să te cheme Cornel Nistorescu ca să nu pricepi că benefic nu poate sta lângă catastrofă. Adicătelea, catastrofa nu poate fi benefică nici chiar atunci când te erijezi într-un menestrel chinuit de talent şi îi aduci elogii Vioricăi Dăncilă.

Un comentariu la „Cornel Nistorescu şi catastrofa benefică a Vioricăi Dăncilă sau cine să-i pupe ei mâna și câte un picior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.