Cornel Nistorescu, tupeu cu premeditare: Dosarul care denunţă practicii mafiote la PSD Arad ar fi o prelungire a denigrării PSD

Taxele de protecţie care s-ar fi încasat direct în casieria PSD Arad îl fac pe Cornel Nistorescu să ne arate părtinitoarea sa anvergură jurnalistică.

După cum se ştie, DNA l-a acuzat pe deputatul Dorel Căprar, şeful PSD Arad, de corupție, după ce favoriții partidului ar fi plătit pentru funcții bine remunerate de stat, dar și taxe lunare ca să-şi păstreze posturile. În afară de Căprar, alţi doi parlamentari, deputatul Florin Tripa si senatorul Ioan Chisălită, de la Caraş-Severin, sunt suspecţi în acest caz.

Iată însă, Cornel Nistorescu zice că denunţarea acestei afaceri de corupţie arată o prelungire a campaniei anti-PSD. Nu mă întreb ce ar fi scris Nistorescu dacă protagoniştii erau dintr-un alt partid, fiindcă răspunsul este uşor de bănuit.

Cornel Nistorescu, în articolul Bolile SRI și DNA continuă, în văzul lumii!, publicat în cotidianul.ro, portal pe care-l controlează: …Nu mă îndoiesc, cîtuși de puțin, că dosarul PSD Arad conține învîrtelile vameșilor și beneficiile mahărilor județeni. Părerea mea este că dosarul PSD Arad ar fi putut fi dovedit și fără SRI și fără presă. Un pic de inteligență, de muncă de teren, de introdus unul sau doi acoperiți și totul ar fi fost dovedit și anihilat.

Ori, dosarul PSD Arad, rostogolit cu o insistență demnă de campania orchestrată împotriva PSD de-a lungul ultimilor ani, ne arată că binomul funcționează neobosit și că DNA-ul livrează în continuare materie primă organelor de propaganda și trompetelor devotate și agresive. În loc să avem de-a face cu un dosar care se închide cu o sentință, avem de-a face cu o prelungire a campaniei anti-PSD. Orice greșeală și orice chiflă a pesedeilor este umflată și trîmbițată pentru atingerea unui scop fixat de președinte: – Minimalizarea PSD pînă cînd nu mai contează pe scena politică...

Aşadar, spune Nistorescu, dacă indivizii care au călca pe bec sunt din PSD, pocinogul este umflat de presă, în pofida faptului că acest caz de la Arad miroase a filieră mafiotă în toată regula. Asta şi pentru că taxa de protecţie trebuia plătită întocmai şi la timp. Am spus miroase pentru că, deocamdată, nu există vinovaţi, ci doar suspecţi.

Nu mă intrigă faptul că Nistorescu ia apărarea unor lideri PSD fără argumente, o face de multă vreme, şi nici opiniile sale părtinitoare. Ba chiar nici tâmpenia: dacă niscai lideri PSD fac bani cu nemiluita, traficând funcţii, asta ne arată că binomul funcționează. Grav este că Nistorescu, din postura de ziarist, spune limpede: în cazul de la Arad, unul de corupţie, presa nu trebuia să se amestece (…Părerea mea este că dosarul PSD Arad ar fi putut fi dovedit și fără SRI și fără presă). De unde înţeleg eu, doar el e demn să-şi spună părerea. Restul, care mai activează în presa scrisă ori audovizuală, denunţând fapte care par extrem de grave, ar fi un fel de populime trâmbiţătoare împotriva PSD. În consecinţă, populimea n-ar trebui luată în seamă.

În rest, articolul lui Nistorescu este doar o altă supă lungă, cu tupeu. Poate chiar i-aş putea spune supeu.

3 comentarii la „Cornel Nistorescu, tupeu cu premeditare: Dosarul care denunţă practicii mafiote la PSD Arad ar fi o prelungire a denigrării PSD”

  1. Nistorache e rusinea presei de azi, la fel cum era Vadim rusinea presei din urma cu cativa ani. Numele lui va sta cu cinste in CONSTELATIA RUSINII si nu doar prietenii stiu de ce.

  2. Cornel Nistorescu s-a vrut un dandy, dar n-a scapat de uratul din sine pe care il emana la tot pasul. L-a injurat Iliescu, doar pentru ca era trendy, ca sa ajunga acum sa cante PSD mai zgomotos decat slava lui Adrian Paunescu pentru Ceausescu.

  3. Aș: Tu ești o prelungire a gunoiului comunist pe care l-ai slujit ani de zile pentru o simbrie grasă, Cornele, colegul meu de facultate din junețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.