Ciolacu se leapădă de Dragnea în faţa lui Chirieac, cel care bocea amarnic «demonizarea» fostului lider al PSD

Dintr-un interviu pe care Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, i l-a oferit lui Bogdan Chirieac, cunoscut drept un neobosit lăudător al lui Liviu Dragnea, aflu că cel aflat acum la puşcărie nu trebuia să fie portdrapelul modificărilor dorite de PSD în justiție. Nu trebuia, dar a fost.

Marcel Ciolacu, către Chirieac: … Și nu în ultimul rând, fără să critic sau să merg cu o direcție către fostul președinte Liviu Dragnea, atât timp cât președintele partidului, asupra lui existau niște suspiciuni privind niște infracțiuni, nu putea să fie portdrapelul acestor modificări.

Tot în respectivul interviu, Ciolacu a dezavuat şi candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale: Nu mă sfiesc să spun – dna Viorica Dăncilă nu trebuia să candideze. Partidul trebuia sa iasă din aceasta bula – nu e prima oara când face aşa ceva, a făcut-o şi Victor Ponta – aceasta poveste că PSD nu-şi permite să nu aibă candidat propriu…

Bogdan Chirieac, un aplaudac al lui Dragne, a fost şi cel care a bocit amarnic după încarcerarea demonizatului lider al PSD, pe care-l prezenta drept o lumină a politichiei. Important ar fi dacă am afla vreodată şi cum aprecia Dragnea osanalele lui Chirieac.

În vară, site-ul DCNews, controlat de Chirieac scria: …Şi nu e exclus ca reevaluarea lui Dragnea de către opinia publică, în ritmul frenetic imprimat Istoriei de Internet, să nu mai aştepte 30 de ani. În toamnă, Chirieac preciza la RTV, conform site-ului DCNews: …Să nu creadă cineva că Dragnea… gata, a terminat. Se va relua procesul, respectându-se procedurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.