Cornel Nistorescu, ultima revelaţie: Dana Budeanu a fost invitată să pună umărul și coapsele la dezvoltarea accelerată a Capitalei

Cornel Nistorescu crede că a descoperit America. Ba chiar c-ar avea şi coapse.

Deunăzi, ziaristul nostru atomic susţinea că Antena3 e un fel de oficină PSD. Ca să vezi revelație. În sfârşit, după atâta amar de vreme, s-a prins şi Cornel Nistorescu de faptul că postul de televiziune al Varanului joacă alături de PSD. Însă marea iluminare e alta: Mihai Gâdea promovează starletele Facebook-ului.

Aşadar, după ce a scris în articolul Mahalaua pe micul ecran din cotidianul.rode o bună bucată de vreme, toată Antena 3 a devenit un fel de oficină de propagandă a PSD-ului, Cornel Nistorescu continuă: …noua vedetă a Facebook-ului, o modistă numită Dana Budeanu. Starleta de pe Facebook a poposit în studiul lui Mihai Gadea ca și cum Antena 3 ar fi coborît în mahalaua mai de lux din Moșilor spre a ne spune că ea promovează ”pe moca” pe ”Gabi!…Vizibil îmbătată de succesul stilului flecar pe internet, Dana Budeanu s-a avîntat în politica bucureșteană, fericită că a fost invitată să pună umărul și coapsele la dezvoltarea accelerată a Capitalei!

Nistorescu a mai luat în deşert numele Varanului, dar s-o prezinte naşpa pe Budeanu, o stea în ascensiune din constelaţia PSD, cea pe care Ion Cristoiu o cataloga drept un fenomen, mi se pare de-a dreptul blasfemie.

Numai orbii nu văd ploaia de publicitate făcută de Primăria Capitalei pentru a preamări performanțele Gabrielei Firea. Şi toată difuzarea este din bugetul Capitalei! Adică al cetățenilor. Se spune că din cele 17 milioane de euro cheltuite de madam, o mare parte din bani au ajuns la Antene, mai scrie Nistorescu în articolul amintit mai sus, ca să ne arate încă o dată cât este el de imparţial.

Păi da, e imparţial, ca tot românul, dar nestatornic. Mai nou, îi pute cam tot ce-i legat de PSD, pe care doar în urmă cu un an îl cataloga drept partida națională. Dar aşa-i viaţa – complexă şi plină de neprevăzut.

2 comentarii la „Cornel Nistorescu, ultima revelaţie: Dana Budeanu a fost invitată să pună umărul și coapsele la dezvoltarea accelerată a Capitalei”

  1. Umarul si coapsele vectoritei de imagine ca umarul si coapsele, dar de baza ramine banul gros ce va veni tot de la primarie, ca doar nu va plati Firea pentru campanie din visteria lui Pandele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.