Rareş Bogdan, „poem invectivă“ şi acuzaţii extrem de grave: Renate Weber, agent de influență împotriva statului român, numită de Dragnea și Tăriceanu

După ce Rareş Bogdan i-a dedicat un poem invectivă Renatei Weber (Avocatul Poporului), în care a catalogat-o drept o nenorocită ordinară, el a mai îmblânzit tonul, iar în posatarea modificată doamna a devenit individă sinistră si, apoi, doar individă.

Rareş Bogdan argumenta modificarea postării sale iniţiale cu faptul că termenii pe care i-a folosit la adresa Renatei Weber pe pagina sa de Facebook ar fi fost ușor nepotriviți, pentru că, zicea el, şi-ar fi pierdut calmul.

Însă cea mai gravă acuzaţie pe care Rareş Bogdan i-a adus-o Renatei Weber, cuprinsă în fraza: Aceasta individa, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului… a rămas neschimbată.

Până ce Rareş Bogdan ne vă lămuri care e puterea pentru care Renate Weber – cea numită de Dragnea și Tăriceanu – ar fi agent de influenţă, consemnez doar reacţia propagandei ruse. Sputnik, agenţia de presă oficială a Kremlinului a publicat, în 17 şi 18 septembrie, două articole în care îl înfierează cu mânie proletară pe Rareş Bogdan fiindcă ar fi declanşat un atac injurios la adresa Renatei Weber.

Eu am scris în mai multe rânduri despre Renate Weber, ca şi despre atitudinea ei incalificabilă legată de medicii români pe care-i suspecta de tortură. Vezi, de pildă, Renate Weber îi demoniza pe cei care luptau cu pandemia; Franţa le dă onorul de ziua naţională ori Renate Weber, fascinaţia delirului: Vrea să afle dacă medicii torturează pacienţii. Aşa că aştept cu interes de la Rareş Bogdan lămuriri legate de afirmaţia extrem de gravă: Agent de influența împotriva Statului Roman. Până atunci, consemnez declaraţia altui ziarist la adresa Avocatului Poporului.

Cristian Tudor Popescu, aseară, la Digi 24: …Interesant cum această doamnă (Renate Weber – n.m.), după ce a fost reprezentanta militantă pentru Fundația Soros, chiar șefă a reprezentanței Soros în România, după ce apoi a fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles, făcând politica respectiva pe care ne-o amintim, apoi militantă împotriva scutului antirachetă de la Deveselu și apărătoare a intereselor militare ale Rusiei în România și în zonă, acum este militantă anti-medici, împotriva medicilor români. Îi învață dânsa pe medici, pe specialiști îi învață virusologie. Le spune cum e cu rămășița…

Postarea pe Facebook, din urmă cu două zile, a lui Rareş Bogdan cu modificările despre care am vorbit mai sus: Aceasta individa, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, cea care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!

Un comentariu la „Rareş Bogdan, „poem invectivă“ şi acuzaţii extrem de grave: Renate Weber, agent de influență împotriva statului român, numită de Dragnea și Tăriceanu”

  1. Atit a alergat dupa frumoasa sinecura incat a cazut in gura de canal. Marea luptatoare pentru dreptate face politica lui Dragnea. Sa il viziteze la puscarie, pentru un curs de reciclare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.