Cozmin Guşă a ajuns victima celei mai crunte cenzuri: indiferenţa

Cozmin Guşă, suveranist şi propagandist fruntaş al Kremlinului, cântă din nou aria victimizării. De data asta însă, Guşă nu denunţă imaginare atentate la viaţa lui, ci indiferenţă. Da, o cruntă nepăsare din partea multor publicaţii şi a televiziunilor care, zice el, nu vor neam să dezbată candidatura sa pentru fotoliul de la Cotroceni. Din acest motiv, Guşă clamează: Cenzură!

Ca şi recenta ameninţare a lui de Guşă că va ajunge primar general, candidatura sa la prezidenţiale e doar o nălucire. Iar dacă acuzi presa că-ţi cenzurează fantasmele, te acoperi doar de ridicol – o etapă în drum spre penibil.

În rest, Guşă, posesorul unei crase ignoranţe, mai ales în ce priveşte politica, pare a fi din nou victima celei mai crunte cenzuri: indiferenţa. Şi nu-i vorba doar despre o nepăsare a presei scrise şi a televiziunilor legată de drumul său spre Cotroceni, ci, anticipez, chiar a electoratului. Electorat care, din câte văd de pe acum, îl va lipsi pe admiratorul lui Putin până şi de semnăturile necesare intrării în cursa prezidenţială, motiv pentru care Guşă se va victimiza din nou, cu repertoriul cunoscut: conspiraţie, statul paralel, securiştii, acoperiţii ş.a.m.d.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Cozmin Guşă a ajuns victima celei mai crunte cenzuri: indiferenţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.