Fantasmagorii: Guşă zice că Putin nu vrea să fie asociat cu madam Şoşoacă, dar ea contraatacă, arătându-şi adeziunea

Ca să vezi tărăşenie! Ei bine, Cozmin Guşă, unul dintre cei mai zeloşi propagandişti ai Rusiei de la noi, se laudă că ştie până şi ce gândeşte Putin. Altfel, n-ar fi spus ieri că liderul rus nu vrea să fie asociat cu madam Şoşoacă, catalogată de mai mulţi jurnalişti din drept senatoarea lui Putin.

…Putin nu dorește să fie asociat în niciun caz cu personaje politice cu comportament de paiață. Putin n-a avut nimic împotrivă să fie asociat cu Marine Le Pen, n-are nimic împotrivă să fie asociat cu surpriza alegerilor din Marea Britanie, Nigel Farage, dar în niciun caz nu-l văd pe Putin să fie bucuros să fie asociat cu Diana Șoșoacă… susţinea Guşă la Realitatea.

Iată însă că madam Şoşoacă n-a putut suporta un asemenea afront, mai ales că s-a sugerat că are comportament de paiaţă, aşa că azi a venit cu niscai contramăsuri specifice. Adică, propune în Parlament o fantasmagorie – referendum național privind ieșirea României din NATO. Ca să-i cadă bine lui Putin, fireşte. Şi-ar mai fi un amănunt: discursul Dianei Şoşoacă din Parlament legat de irealul referendum este aproape identic cu al lui Vladimir Lipaev, noului ambasador rus la București, transmis la recepţia de la Ambasada Rusă din 11 iunie, o dată cu instalarea sa la București, recepţie la care a participat, cred că nu e vreo surpriză, și Diana Șoșoacă.

În rest, atunci când aud că Guşă se jură pe cravata lui de pionier că ştie ce gândeşte Putin legat de Şoşoacă ori atunci când senatoarea atomică zice că vrea referendum ca să ieşim din NATO, încerc să aflu care-i diferenţa între o halucinaţie sonoră şi alta.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Fantasmagorii: Guşă zice că Putin nu vrea să fie asociat cu madam Şoşoacă, dar ea contraatacă, arătându-şi adeziunea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.