Crima de la Mediaş: FSANP îl acuză pe Toader de incompetentă parşivă şi minciună, atenţionându-l că poate ajunge la închisoare

După ce Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a susţinut că Marius Rusu, acuzat de crima de la Mediaş, nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) îl cataloghează drept mincinos.

O noua dezinformare regretabila in scopul de a evita raspunderea pentru infractiunile la care se face complice prin indolenta si rea-vointa motivata politic, susţine FSANP, sub titlul: Ministrul Toader, incompetenta parsiva a sinecuristului de partid

Sigur, nu e treaba noastra sa corectam toate minciunile ministrului Toader indiferent ca provin de la ilegalul Dobrica sau ca le-a imaginat singur. Din pacate insa genul asta de incompetenta parsiva ne afecteaza pe toti.

Adevarul e ca, fara recursul compensatoriu criminalul de la Medias ar fi fost liberat conditionat in luna Mai 2019. Il avertizam pe ministrul Toader ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani(…) In realitate, in situatia in care nu ar fi existat asa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Medias ar fi fost liberat conditionat in luna Mai 2019, iar la termen in luna August 2021. O demonstreaza fara echivoc dosarul de penitenciar al detinutului Rusu Marius, iar o simpla interogare a bazei de date demonteaza afirmatiile ministrului Toader, arată FSANP.

VEZI COMUNICATUL FSANP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.