Crin Antonescu îi răspunde lui Ion Iliescu. Mai bine tăcea

Crin Antonescu este liderul PNL, aşadar un liberal.

Însă el a declarat: „Cred că domnul Iliescu, făcând această apreciere (potrivit căreia Antonescu are înclinaţii de stânga) îmi face un compliment, pentru că, în viziunea domniei sale, a fi de stânga înseamnă a fi deschis către probleme sociale, ale oamenilor nevoiaşi. Eu nu sunt de stânga, îl contrazic sau îl dezamăgesc pe domnul Iliescu, nu sunt deloc de stânga, dimpotrivă, am avut şi am o maximă reţinere pentru simplul motiv că stânga, în afară de a clama toate aceste sensibilităţi şi forme de solidaritate, n-a prea reuşit să rezolve, când a guvernat, cel puţin în România, aceste probleme”.

Absurd. Aşadar, Crin Antonescu, şef peste PNL, un partid de dreapta în România, îi explică lui Iliescu, onorific peste social-democraţi, că el nu-i de stânga şi de ce.

De-acum mă aştept ca domnul Antonescu să se jure şi în faţa Marii Adunări Naţionale că n-a fost în viaţa sa pe Lună cu planorul, chiar dacă respectiva călătorie l-ar fi onorat.

4 comentarii la „Crin Antonescu îi răspunde lui Ion Iliescu. Mai bine tăcea”

  1. Nu avem noroc de lideri ori ii avem pe cei pe care ii meritam? Poate sa raspunda cineva?, cred ca nu

  2. Crinela şi PNLa sunt năzdrăane: le îndeşi pe cracul drept, unde ai zice că le e locul, dar ele ţup, îşi iţesc capul tot pe ăla stâng, între al lui Vadim şi al lui Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.