search
top

Crin Antonescu îi răspunde lui Ion Iliescu. Mai bine tăcea

Crin Antonescu este liderul PNL, aşadar un liberal.

Însă el a declarat: „Cred că domnul Iliescu, făcând această apreciere (potrivit căreia Antonescu are înclinaţii de stânga) îmi face un compliment, pentru că, în viziunea domniei sale, a fi de stânga înseamnă a fi deschis către probleme sociale, ale oamenilor nevoiaşi. Eu nu sunt de stânga, îl contrazic sau îl dezamăgesc pe domnul Iliescu, nu sunt deloc de stânga, dimpotrivă, am avut şi am o maximă reţinere pentru simplul motiv că stânga, în afară de a clama toate aceste sensibilităţi şi forme de solidaritate, n-a prea reuşit să rezolve, când a guvernat, cel puţin în România, aceste probleme”.

Absurd. Aşadar, Crin Antonescu, şef peste PNL, un partid de dreapta în România, îi explică lui Iliescu, onorific peste social-democraţi, că el nu-i de stânga şi de ce.

De-acum mă aştept ca domnul Antonescu să se jure şi în faţa Marii Adunări Naţionale că n-a fost în viaţa sa pe Lună cu planorul, chiar dacă respectiva călătorie l-ar fi onorat.

4 Responses to “Crin Antonescu îi răspunde lui Ion Iliescu. Mai bine tăcea”

  1. Olteanu spune:

    Nu avem noroc de lideri ori ii avem pe cei pe care ii meritam? Poate sa raspunda cineva?, cred ca nu

  2. crin crinelus de aur spune:

    cu piatra la mijloc/ io te-am iubit fetito, dar n-ai avut noroc/

  3. Nea spune:

    Crinela şi PNLa sunt năzdrăane: le îndeşi pe cracul drept, unde ai zice că le e locul, dar ele ţup, îşi iţesc capul tot pe ăla stâng, între al lui Vadim şi al lui Ponta.

Scrie un comentariu

top