Cu nervii clocotind, George Simion s-a aflat din nou la un pas de bătaie în Parlament

Până și site-ul RTV, post de televiziune care-l susține cu înfocare pe George Simion, a titrat: Scandal în Parlament. Liderul AUR George Simion şi deputatul AUR Dan Tănasă au sărit să bată un reprezentant al Guvernului.

Adică, George Simion, liderul AUR își mai permite luxul unui scandal de pomină în Parlament, că doar are cu ce, și nu cred că i se va ridica prea curând licența.

Ultimul scandal declanșat de Simion, n-aș putea spune al câtelea fiindcă am pierdut șirul de multă vreme, e legat de o lege care prevede înființarea unor centre comunitare pentru românii din diaspora și a izbucnit azi după ce George Simion a luat cuvântul în plen, iar președintele de ședință i-a tăiat microfonul. Chestiunea l-a înfuriat în așa măsură pe Simion încât i s-a pus pata pe George Cârciu, secretar de stat la Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, invitat în Camera Deputaților, care, afirma lideru’ maxim, nu l-ar fi lăsat să vorbească, iar în ajutorul șefului cel mare a sărit și deputatul AUR Dan Tănasă. Cei doi parlamentari au țipat la Cârciu, mai să-l bată, și i-au spus să dispară din parlament. Mai precis, Tănase i-a zis secretarului de stat: Dispari, iar Simion, filmându-l agresiv pe reprezentantul guvernului, striga cât îl țineau rărunchii: Băi ministrule, băi slugă!

Premiera ar fi că, până acum, Tănasă, avea cuvinte de ocară doar pentru colegii din Parlament, lor le spunea să dispară. Vad însă că omul prinde aripi și extinde aria – îi suduie și pe cei invitați în Camera Deputaților. În ce-l privește pe Simion, nimic nou: clamează virtutea, ca de obicei, și vrea s-o impună clocotind, însă nu cred că i se va ridica licența de a face scandal în Parlament ori în afara lui, când și cum vrea mușchiul său de suveranist.

În rest, da, brutalitatea rămâne în continuare argumentul celor lipsiți de orice argument, însă, iată, grosolănia și violența și-au făcut de multă vreme loc în Parlamentul Românei și n-au nicio intenție să-l părăsească.

Citește și:

Un comentariu la „Cu nervii clocotind, George Simion s-a aflat din nou la un pas de bătaie în Parlament”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.