Culmea ridicolului: Şerban Nicolae, Codrin Ştefănescu şi Mircea Badea îl apără pe Streinu-Cercel de el însuşi

De la ridicol la sublim nu se poate ajunge orice ai face. Însă Şerban Nicolae, Mircea Badea, Codrin Ştefănecu ori propaganda rusă habar n-au de acestă chestiune, aşa că s-au hotărât să-l apere pe Streinu-Cerecel de el însuşi.

Reacții negative în rândul opiniei publice după aflarea veştii că medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Balş, propunea izolarea la domiciliu a persoanelor de peste 65 de ani pentru trei luni de acum înainte și chiar despărțirea obligatorie a bătrânilor de familiile lor. Însă chiar dacă propunerea lui Steinu-Cercel a fost etichetată aproape unanim drept halucinantă, au apărut şi voci care i-au luat apărarea medicului, în pofida faptului că el n-a comentat în niciun fel.

Primul pe care l-am văzut reacţionând pe pagina sa de Facebook a fost Şerban Nicolae, senator PSD. El susţinea că mediatizarea proiectului iniţiat de Streinu-Cercel încearcă să mute răspunderea halucinantelor și iresponsabilelor declarații ale ministrului penelist Tătaru în curtea Institutului „Matei Balș”, şi ne convinge, încă o dată, că inepţia nu-i un handicap în politică, vorba unuia cu o minte mult mai sprintenă decât a lui.

Reacţia lui Şerban Nicolae pare a fi legată de intenţia lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, de-a analiza dacă este necesară demiterea lui Streinu-Cercel, ca urmare a informațiilor apărute în legătură cu izolarea persoanelor de peste 65 de ani, din cauza Covid-19, conform Pro Tv.

Apoi, a sărit şi Mircea Badea la Antena3 , denunţând diversiunea la care românii au pus botul şi care ar fi avut trei scopuri: glorificarea lui Iohannis, mazilirea lui Streinu-Cercel și un experiment sociologic. Nu comentez, fie şi pentru că nu pot ridiculiza ridicolul suprem.

În joc a intrat şi Gabriela Firea, dar n-a fost prea convingătoare, în schimb Ion Cristoiu aruncă pe piaţă o ipoteză abracadabrantă: cel care beneficiază de acest scandal ar fi Iohannis, iar toată tevatura i-ar servi doar preşedintelui, însă – atenţie! – cu încuviinţarea Streinu-Cercel. Da, rămâne aşa cu am stabilit – abracadabrant.

Şi PSD reacționează la scandalul provocat de planul lui Streinu-Cercel – arată cu degetul către ministrul Sănătăţii, ignorând faptul că planul de separare a bătrânilor şi scoaterea lor din domiciliu poartă sigla institutului condus de Streinu-Cercel, nu a Ministerului Sănătăţii.

Peste vocile acestor avocaţi, hop şi propaganda rusă, foarte îngrijorată de faptul că Streinu-Cercel, dar şi Raed Arafat ar putea fi demişi.

Din toată povestea mai lipsea un nume. Aţi ghicit, Codrin Ștefănescu care, paralel ca de obicei cu tot ce se petrece în jur, scrie pe Facebook: Sā dati vina pe profesorul Streinu Cercel este o mizerie, crezând că inepţia îl scoate în faţa partidului.

Culmea ridicolului e că, deşi tevatura atinge cote maxime, Streinu-Cercel, cel care a declanşat sandalul, nu scoate o vorbă legată de propunea izolării persoanelor de peste 65 de ani pentru trei luni de acum înainte și chiar despărțirea obligatorie a bătrânilor de familiile lor. Ba chiar abordează tăcerea tăcerii, foarte bună şi de ofrandă pe altarul prudenţei, de unde se roagă de ani de zile să nu fie schimbat din post în veacul vecilor amin.

Memoria uitucă a lui Streinu-Cercel faţă cu punctişorul de pe harta Chinei şi izolarea forţată a bătrânilor

2 comentarii la „Culmea ridicolului: Şerban Nicolae, Codrin Ştefănescu şi Mircea Badea îl apără pe Streinu-Cercel de el însuşi”

  1. Pot spune orice, pot folosi orice limbaj, nu vor fi niciodata nimic altceva decat ceea ce sunt – avere, minciuna si osanza.

  2. Îl apără pentru că planul nu era al felcerului Cercel ci al penalilor din PSD. Ar fi fost așa: toți bătrânii de peste 65 de ani erau cazați în spațiile primăriilor (hoteluri, cazarme dezafectate etc.) Vin alegerile și urnele umblătoare vor merge din cameră în cameră….ghici pe cine votau bătrâneii? O și văd pe fătătoarea Bucureștiului mieunându-se în fața moșuleților și băbuțelor și promițându-le marea cu sarea (eventual și viață veșnică) !!!! Și aruncând cu fecale în capul Președintelui și al PNL-ului !!! Și dacă socotesc că bătrâneii sunt vreo 2-1,5 milioane, ghici cine câștigă alegerile „la pas” ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.