Victor Ciutacu se erijează în criminolog şi desenează un zero mare, sub care scrie grandoare, iar propaganda rusă îl acompaniază

Lovit de mania grandorii, Victor Ciutacu se crede un James Bond. Ba chiar îşi atribuie şi poziţia de criminolog în vremea coronavirusului, rezolvând din condei cazul Alexandru Găzdac – bărbatul împuşcat fiindcă ar fi atacat poliţiştii.

Din câte ştim deocamdată, la ora 4 dimineaţa, Găzdac, aflat doar în lenjerie intimă, a ieşit pe holurile imobilului în care locuia, ameninţând şi rănind cu obiecte ascuţite mai multe persoane, motiv pentru care, după ce a fost somat, poliţiştii au tras în el.

Primul crochiu al bărbatului agresiv a fost făcut ce psihologul criminalist Tudorel Butoi. El susţine că Alexandru Găzdac, cu suficiente tușe dizarmonice, a avut comportamentul unui om aflat în criză, violent, al cărui atac direct a pus în pericol viața polițistului. Iată însă că Ciutacu îl contrazice, afirmând că, de fapt, Găzdac a fost vânat de poliţişti. Nu are nicio dovadă, dar nu-i nevoie devreme ce teleastul nostru e convins de multă vreme că se află în centrul universului.

13 echipaje de poliție după apelul unor vecini binevoitori la 112. Am difuzat, la Punctul culminant, niște imagini zguduitoare exclusive de la locul omorului. La 37 de ani, a fost împușcat în spate în scara blocului. Nu mai am nervi să vă rezum povestea urâtă. Au omorât un om cu sânge rece. Nebun sau nu, l-au vânat ca pe o fiară. L-au împușcat, mișelește, în spate…, scrie Ciutacu pe blogul său.

Am văzut de câteva ori imaginile zguduitoare postate de Ciutacu, însă nu spun absolut nimic. Culmea, imaginile zguduitoare arată nişte trepte pătate de sânge, iar fondul sonor al acestora redă mărturia unui locatar, deocamdată anonim, care afirmă că Alexandru Găzdac a fost împuşcat în abdomen şi torace, nu în spate, cum suţine criminologul Ciutacu în postarea sa. De altfel, primele informţii apărute în presă arătau că omul a fost împuşcat în piept, aşa cum spune şi martorul anonim din filmul lui Ciutacu: Bărbatul împușcat miercuri dimineața de polițiști, în Capitală, a devenit agresiv când a fost somat şi l-a atacat pe unul dintre angajaţii MAI cu o foarfecă. El a fost împuşcat în zona pieptului și a fost dus la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a murit câteva ore mai târziu.

Şi dacă tot a băgat Ciutacu băţul prin gard, înaintea finalizării unei anchete fie ea şi preliminară, hop şi propaganda rusă, care sare să-şi apere vedeta. Aşa că Sputnik, agenţia de presă a Moscovei titrează: Ciutacu atacă fulminant Poliția: ”Au OMORÂT un om cu sânge rece! MUȘAMALIZARE INFECTĂ!”.

În rest, da, Ciutacu este rezultatul a ceea ce televiziuna lui Ghiţă a vrut să facă din el – un desenator de zero mare, dedesubtul căruia a scris: grandoare.

Un comentariu la „Victor Ciutacu se erijează în criminolog şi desenează un zero mare, sub care scrie grandoare, iar propaganda rusă îl acompaniază”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.