Oportunişti din toate țările, uniți-vă! Cozmin Guşă a găsit panaceul pentru salvarea PSD, iar Bogdan Chirieac îi dedică prima odă

Cozmin Guşă, cel care controlează încă Realitatea TV, susţine că a desenat o schiţă de reformare a PSD, partid al cărui membru a devenit de ieri. Ce va însemna reformarea PSD nici Guşă nu pare a şti.

Probabil că, daca va avea puterinţă, grupul Stănescu-Ciolacu-Guşă & niscai baroni va prelua frâiele partidului, cu sau fără Viorica Dăncilă, pretextând exodul spre Pro România, oful cel mare al lui Guşă. Însă se mai ştie şi că între Ponta şi Guşă disputa e personală.

Primul care a vrut să arătat că-i prin preajmă, Bogdan Chirieac. Era firesc, omul vrea să stea în capul mesei, indiferent de situaţie. Aşa că a dat o declaraţie din care înţeleg că doar marii oportunişti pot crea opere durabile, pentru că doar ei lucrează în ritmul realităţilor

Bogdan Chirieac, la B1TV, conform DCNews, site pe care-l controleză: Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, nu văd de ce ar trebui înlocuită doamna Dăncilă de la conducerea PSD. Revenirea lui Cozmin Gușă în PSD este o întărire a partidului. Înseamnă oprirea hemoragiei către PRO România deoarece Cozmin Gușă este la fel de dur ca Victor Ponta. În acest moment, PRO România va avea dificultăți majore să mai atragă oameni de la PSD, iar dacă Guvernul Orban trece, PRO România va avea mari dificultăți de existență. Cozmin Gușă a fost secretar general al PSD, știe cum funcționează acest partid. În plus, are și experiență media. Gușă nu are cum să devină acum, și nu cred că se va întâmpla mai târziu, președintele PSD. Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, grupările din PSD vor fi mai comfortabile cu Viorica Dăncilă decât cu una din grupările care ar câștiga președinția partidului.

O laudă pentru Guşă, oarece elogiu pentru Dăncilă, că d-aia are balta peşte.

În rest, CNA a respins azi prelungirea licenței TV pentru Realitatea TV, aşa încât, cel puţin teoretic, de mâine nu mai emite. Realitatea TV a încheiat anul 2018 cu datorii de 127 de milioane de lei la stat, potrivit ANAF.

Un comentariu la „Oportunişti din toate țările, uniți-vă! Cozmin Guşă a găsit panaceul pentru salvarea PSD, iar Bogdan Chirieac îi dedică prima odă”

  1. cu prietenie pentru „nu contează”: comentariul dvs a fost sters/ nu-i musai nevoie de invective ca sa spui ce gandesti/ cel putin, nu aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.