Răzgândirile Vioricăi Dăncilă faţă cu lovitura de stat, vila din Predeal şi ceasul de la mână

Cât timp a fost premier, Viorica Dăncilă s-a răzgândit de mai multe ori. Iată însă că, în ultima vreme, doamna are parte de răzgândiri foarte serioase.

Aşadar, Viorica Dăncilă s-a răzgândit în privința protestului diasporei din 10 august 2018. Am văzut acum că nu a fost o lovitură de stat, a spus ea în conferință de presă de ieri. Anul trecut, după protest, Dăncilă susţinea că ar fi fost informată că a avut loc o tentativă de lovitură de stat.
Iată însă, după desecretizarea recentă a raportului legat de mitingul din 10 august 2018, candidata PSD nu mai consideră că evenimentul a fost o lovitură de stat și că ar trebui ca vinovații să răspundă în fața legii, iar organele judiciare să-și facă treaba.

Imediat după miting, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, afirma că protestul din 10 august a fost finanțat și din străinătate și vorbea despre organizare de tip paramilitar.

Tot în conferinţa de presă de ieri, Viorica Dăncilă a invitat o jurnalistă să-i vadă vila de la Predeal, motivând că dorește să elimine orice suspiciune, în condițiile în care s-a comentat intens în mediul online despre această casă şi mărimea ei. N-a trecut însă mult timp şi echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă a precizat că, de fapt, nu va fi nicio vizită, insă ziariștii vor primi în zilele următoare fotografii care să arate că imobilul este nefinalizat, aşa cum susţinea şi candidatul PSD, pentru că, din afară, nu se vede aşa ceva. Motivul pentru care Dăncilă s-a răzgândit, conform unui comunicat al PSD, ar fi că mai mulţi ziarişti şi-au manifesta intenţia de-a veni la Predeal, să vadă vila fostului premier, iar dreptul la intimitate ar fi lezat. Comunicatul invoca şi faptul că filmarea locuinţei ar crea inconveniente de securitate.

Viorica Dăncilă s-a răzgândit şi în privinţa ceasului de vreo 10 mii de coco. Zicea că-l va arată ziariştilor, dar n-a fost să fie. De unde, pricep eu, se va tot răzgândi, până ce toate ideile i se vor îmbunătăţi.

Un comentariu la „Răzgândirile Vioricăi Dăncilă faţă cu lovitura de stat, vila din Predeal şi ceasul de la mână”

  1. Antena 1: Într-o scrisoare oficială, în care susținea OUG 13, Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, adică „Bucătarul șef” al delegației social-democraților din România…
    Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, adică „Bucătarul șef” al delegației social-democraților din România.
    Doamna Dăncilă și-a dorit să-l susțină pe Liviu Dragnea și OUG 13, însă a făcut o gafă uriașă. Aceasta a vrut, probabil, să spună că este șef al delegației social-democraților din România, doar că a fi trebuir să scrie „chief”, nu „chef”.
    A spus-o Antena 1, nu vreun adversar al bucatarului sef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.