Dana Budeanu la unison cu propaganda rusă: Remdesivir, acest medicament criminal

Dana Budeanu, atomica influenceră pricepută la orice, aşadar şi la medicamente, afirmă că Remdesivir, folosit împotriva noului coronavirus, n-ar fi bun de nimic, ba chiar că medicamentul e criminal, deşi cunoştinţele ei de medicină şi farmacie sunt zero.

Însă, culmea coincidenţei (cuvânt folosit atunci când nu putem vedea pârghiile şi scripeţii), afirmaţiile păreristei noastre vin exact la o zi după ce Sputnik, vocea propagandei ruse în România, scria extrem de critic despre Remdesivir, sub titlul: Ce NU se spune despre ”Medicamentul minune” primit de România de la Bruxelles.

La baza textului publicat ieri de agenţia de presă a Kremlinului a stat un comunicat al Ministerul Sănătății, care anunța că România va primi o cantitate de 25.157 flacoane Veklury (Remdesivir), în trei tranșe, pentru tratarea pacienților infectaţi cu noul coronavirus. Articolul publicat de Sputnik încerca să inducă ideea că tratamentul pentru coronavirus cu Remdesivir, apă de ploaie, nu ar fi eficient, dar mai ales că medicamentul va fi testat pe români.

Nu trec nici 24 de ore de la momentul în care propaganda rusă murea de îngrijorare pentru că şi românii vor fi testerii acestui medicament capitalist, şi hop Dana Budeanu. Catalogându-i drept sclavi pe cei care o ascultă, ea spune în spiciul botezat Verdic…, episodul 101, postat pe site-ul stiripesurse.ro: …Statul român – dom’ Cercel, mă auziți? – statul român… a cumpărat Remdesivir, acest medicament criminal, în valoare de 60 de milioane de euro. Nicăieri pe globul pământesc acesta nu se folosește, pentru că are niște efecte adverse criminale… Apoi, Budeanu a început să delireze, afirmând, hodoroc-tronc, că Universul se echilibrează singur, aşa că nu mai insist.

În rest, da, de multă vreme nu mai cred în coincidenţe.

Un comentariu la „Dana Budeanu la unison cu propaganda rusă: Remdesivir, acest medicament criminal”

  1. Cuconita asta , o infatisare a prostului /destept/ care le stie pe toate. Prostul care stie ca e prost e mai /inteligent/ decat prostul care se crede destept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.