La sugestia „fricoşilor“ din PSD, Codrin Ştefănescu îl înfierează pe Ciolacu. Motivul: încurajările ambasadorului SUA

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, a menţionat curajul lui Marcel Ciolacu de a recunoaşte că PSD a fost afectat de infractori. Mintenaş, Codrin Ştefănescu, vocea nostalgicilor regimului Dragnea, a luat foc. Sau, după cum se laudă el, laşii şi fricoşii din PSD l-au rugat să ia poziţie publică.  

Vreau să menţionez şi curajul preşedintelui PSD Marcel Ciolacu de a recunoaşte că unul dintre capitolele PSD a fost afectat de infractori şi de a încheia acest capitol. Îl încurajez să continue eliminarea persoanelor corupte din PSD…, a spus deunăzi ambasadorul SUA.

Reacţia ambasadorului a venit după ce liderul interimar al PSD a desfiinţat organizaţia PSD Ilfov pentru că ar fi fost penetrată de lumea interlopă.

Declaraţia lui Zuckerman a stârnit reacţia propagandei ruse, aşa că, folosindu-se de un interviu antiamerican al lui Ion Cristoiu pentru Mediafax, în care Cristoiu spunea că Zuckerman s-ar fi dovedit mai al statului paralel în materie de luptă împotriva corupţiei decât Klem, Sputnik trage concluzia că Marcel Ciolacu ar fi omul Occidentului. În consecinţă, nu-i agreat de Moscova precum era Dragnea.

Şi dacă tot s-a amestecat propaganda rusă în poveste, sare şi Codrin Ştefănescu, înfierându-l cu mânie proletară pe cel care l-a scos pe tuşă. Aşa că fostul purtător de mesaje a lui Dragnea scrie pe Facebook: Ciolacu tace! Ne pleacā primari din partid? Ciolacu tace! Existā nemultumiri ingrozitoare in parid? Ciolacu tace! Ne injurā si blesteamā propriul electorat cā suntem vânduti si māmāligi? Ciolacu tace! … Tace siret pentru cā misiunea trebuie indeplinitā conform ordinelor. Ce este ingrozitor? Faptul cā toti cei din PSD tac si acceptā aceastā situatie. Si lasi sau fricosi, asa cum nu credeam cā sunt, mā roagā sā iau pozitie publicā doar eu!

În rest, din nou ridicole laude fără acoperire ca să se simtă bine pe tuşă. Ba mai mult, e convins că le merită.

Un comentariu la „La sugestia „fricoşilor“ din PSD, Codrin Ştefănescu îl înfierează pe Ciolacu. Motivul: încurajările ambasadorului SUA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.