Dăncilă ne pune rău cu şi protestanţii. Ei ar fi bătut-o crunt pe «jandarmeriţă» VIDEO

În nemărginita ei inteligenţă, Viorica Dăncilă a gafat din nou.

La discuțiile cu europarlamentarii din grupul Socialiștilor și Democraților, premierul i-a numit „protestanți” pe cei care au bătut-o „cu bestialitate” pe „jandarmeriţă” în timpul mitingului din 10 august.

Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost “batuta cu bestialitate de protestanti”. Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios, scrie şi europarlamentarul Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Şi astfel Viorica Dăncilă a mai rata un moment în care era bine să tacă.

DEX/ PROTESTATÁR, -Ă, protestatari, -e, adj. Care indică sau conține un protest; de protest. ♦ (Adesea substantivat) Care protestează într-o împrejurare oarecare, care aderă la o acțiune de protest. – Din fr. protestataire.

DEX/ PROTESTÁNT, -Ă, protestanți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Adept al protestantismului; reformat. 2. Adj. Care ține de protestantism, privitor la protestantism. – Din fr. protestant.

Dăncilă se află la Bruxelles, în cea de a doua zi a vizitei sale de lucru, unde are întâlniri cu grupurile politice din Parlamentul European şi, iată, deja a comis-o.

Săptămâna viitoare, în plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România şi sper din toti sufletul ca Dăncilă să nu confunde, din nou, democraţia cu birocraţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.