Dani Oţil le va dezvălui învăţăceilor tainele interviului masochist

Am citit că Dani Oţil o să dea niscai lecţii de presă la o şcoală care va pregăti reporteri, prezentatori tv, cameramani ş.a.m.d.

Pentru cine nu ştie, Dani este iubitul Mihaelei Rădulescu ori unul dintre ei, însă, cu certitudine-i singurul care a reuşit să-i smulgă divei şi un interviu.

Sunt convins că la şcoala asta de presă, unde, înţeleg eu, Oţil va fi „invitat special”, le  va povesti celor din bănci şi cum era el cât pe ce să se prăbuşească atunci când, în cadrul respectivului interviu, Mihaela i-a mărturisit că-l iubeşte pe Mircea. Am crezut chiar că inima lui Dani o să explodeze, mai ales ca a rămas fără grai.

Şi iată cum, foarte repede, secretele unui nou gen, interviul masochist – adicătelea, cel în care este evidenţiată umilinţa şi suferinţa realizatorului, fie el chiar si un „macho man” -, vor fi împărtăşite învăţăceilor.

4 comentarii la „Dani Oţil le va dezvălui învăţăceilor tainele interviului masochist”

 1. …e masochist, dar Mr. OTIL e si imbecil!
  Iar aceasta stare de fapt a imbecilitatii lui se deduce extrem de repede si simplu din intrebarile, la fel de imbecile, pe care „i le pune” mimozei.

  Sorry, dar acelasi calificativ, exprimat prin acelasi atribut – imbecil – il merita si „publicul” rumanesc care urmareste aceasta emisiune.

  Asa emisiune, asa public! Si reciproca are aceeasi valoare de adevar!
  Cat despre cei care permit astfel de manifestari in audio-vizualul rumanesc (recte CNA-ul)…ce sa mai spun?
  Mai pot sa spun ceva?

  NO COMMENT!

 2. Clown de 3,14147 zda ! Asta macho, nasa’h!

 3. nulitati peste tot. nu este vina lui Otil ca niste rapadule si superfraieri cred ca vor ajunge staruri de televiziune peste noapte dand mii de euro pentru a frecventa cursuri care nu le folosesc la nimic. cea mai mare afacere de cand lume e sa iei bani de la prosti. important nu e otil, el e papagalul, important e cel care a pus afacerea pe picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.