De ce cred că băiatul senatoarei Sorina Plăcintă este un pericol public

După ce s-a pişat pe o troiţă, ca să arate lumii întregi cât este de pulărău, Andrei Plăcintă, băiatul doamnei senator Sorina Plăcintă, a bătut-o pe prietana sa în plină stradă şi i-a distrus maşina. Scandalul este cunoscut, nu insist.
Iniţial, fiul senatoarei Sorina Plăcintă a fost acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice – după un incident pe care l-a avut, la 6 decembrie 2010, cu iubita sa. Atunci, în ajutorul tinerei au sărit mai mulţi trecători, iar unul dintre aceştia ar fi fost lovit cu maşina în mod intenţioant de către Andrei Plăcintă.
Acum am reţinut, tot de la procurori, Plăcintă este acuzat  că „în seara de 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (iubita lui Plăcintă), a lovit-o şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului prietenei sale, pe care l-a deteriorat.”
Curtea de Apel Bucureşti a apreciat că „nu există probe certe din care să rezulte că lăsarea inculpatului în libertate ar prezenta un pericol concret pentru ordinea publică”. În opinia judecătorilor, este necesară existenţa unor dovezi clare care să demonstreze că judecarea în stare de libertate a lui Andrei Răzvan Plăcintă ar tulbura în mod real ordinea publică.

Eu sunt de acord că arestarea preventivă este o măsură excepţională, însă mă îndoiesc că Plăcintă va înţelege o clipă măcar de ce este liber. Nu cred că un om, care se pişă pe o troiţă (şi, vă rog să mă credeţi, nu sunt un habotnic, ba dimpotrivă), apoi, după o perioadă de vreme, în plină stradă, îşi calcă prietena în picioare şi distruge bunuri – chiar dacă e tânăr – nu-i un pericol public. Ba este, chiar dacă nu stă la puşcărie.

Un comentariu la „De ce cred că băiatul senatoarei Sorina Plăcintă este un pericol public”

  1. …in care tanti „justitia romana” a facut caca in pantaloni.

    Iar acest caca in pantaloni care pute in toata tara a fost facut dupa ce Sorina PLACINTA, mama baietelului defect la cerebel a platit un purcoi de bani unor cacanari din „justitia romana” pentru ca, vai, progenitura consumatoare de droguri sa se bucure de nemeritata libertate!

    Detaliile acestui sinistru…aici:

    http://catavencu.ro/pentru-a-si-scoate-progenitura-de-la-bulau-sorina-placinta-s-a-dovedit-a-fi-mai-tare-ca-legea-37967

    Orice alte comentarii sunt de prisos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.