Daniel Dragomir, evadarea spionului corupt şi gogoşile propagandei ruse: Seamănă cu eroul din The Blacklist

Daniel Dragomir, fost locotenent-colonel în SRI, care promitea, în aplauzele propagandei ruse, că ne scoate din Uniunea Europeană, cu un Roexit scornit de el peste noapte, doar pentru că procurorii îl trimiseră în judecată pentru corupţie, a şters putina pe la Arad. Asta exact cu o zi înaintea condamnării definitive la 3 ani şi 10 luni de puşcărie.

Deghizat patriot, timp de ani de zile, suveranistul Dragomir, cel care a înfiinţat formaţiunea fantomă numită Partidul Alianţa Naţională, pe modelul eternului patriote naţionale, a considerat că fuga-i mai sănătoasă, chiar dacă-i ruşinoasă.

În aprilie, Sputnik, agenţia de presă a guvernului rus, îl compara pe curajosul Daniel Dragomir cu eroul serialului The Blacklist, afirmând că a fost una dintre speranțele Intelligence-ului românesc, un produs de top al școlii de ofițeri de informații. Fireşte că stirea propagandei ruse era doar o gogoaşă, iar Dragomir are legătură cu personajul din The Blacklist ori cu un produs de top al serviciilor secrete româneşti precum baba cu mitralieră.

Acum mai rămâne de văzut dacă un alt serviciu secret, cred că bănuiţi care, va deschide o umbrelă protectoare deasupra fugarului Dragomir. Nu exclud ca fostul colonel SRI să fi luat cu el fise care să poată ţine respectiva umbrelă deschisă. Dacă nu, şi fostul colonel le vinde ălora aceleaşi baliverne pe care le-a oferit comisiei parlamentare înfiinţate de Liviu Dragnea, în speranţa că Dragomir va distruge statul paralel imaginat de liderul maxim al PSD, îl vedem curând adus la Bucureşti cu brăţări la mâini.

Joi, Daniel Dragomir a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru corupţie, potrivit sentinţei Curţii de Apel Bucureşti. Atunci când era ofiţer activ al SRI, Dragomir l-a avertizat pe Rami Ghaziri, un afacerist libanez, contra unei jumătăţi de milion de euro, că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică.

Dragomir este cercetat şi în dosarul spionării Laurei Codruţa Kovesi, botezat de presă Black Cube.

Un comentariu la „Daniel Dragomir, evadarea spionului corupt şi gogoşile propagandei ruse: Seamănă cu eroul din The Blacklist”

  1. Mandat european de arestare emis pe numele lui Daniel Dragomir, trometa luptei anti-corupție, naționlistul lui papuc, cultivat intens de PSD tocmai pentru asta. Ironia sorții ar fi să fie prins înt-o țară UE, ca tot cerea el ieșirii României din Uniunea Europeană. Hai acasa, Dragomir, Dragnea te așteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.