Ana Birchall, atac frontal la Viorica Dăncilă: Marionetă sau nu… conștientă sau nu de ce rău face

Ana Birchall o atacă frontal pe Viorica Dăncilă, dar şi pe Marcel Ciolacu, actualul lider interinar al PSD. Anul trecut, Victor Ponta, aflat într-o luptă acerbă cu Liviu Dragnea, declara că PSD este un partid capturat de un grup infracţional organizat. Acum, Ponta s-a împăcat cu PSD, dar ştafeta a fost preluată de Ana Birchall, şi ea exclusă din PSD.

În contextul ultimului scandal legat de eliberare criminalului în serie Ion Turnagiu, care a ucis cinci oameni, iar acum i-a dat foc unei fete de 17 ani, acuzaţiile Anei Biurchall sunt grave. Iar asta pentru că se referă tocmai la modificările aduse Legilor Justiției și Codurilor Penale în timpul guvernelor PSD. Prima care a reacţionat a fost pe Viorica Dăncilă.

Şi Marius Csampar, condamnat în 1997 pentru şase crime, singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare, a fost eliberat în luna mai a acestui an de judecătorii Tribunalului Mehedinţi. Magistraţii au considerat că bărbatul este reabilitat după 23 de ani de detenţie.

Ana Birchall, fost ministru al Justiției din partea PSD, la Digi24: La acea perioadă efectiv ne-a trecut glonțul pe la ureche… România era într-o situație foarte grea. Deci asaltul asupra Justiției, asediul asupra mea și a Ministerului Justiției a fost real. Numai cine nu vrea să vadă, comentează altfel.

Întrebare: Și cine sunt repsonsabili de asediu?

Ana Birchall: Începând de la Dăncilă, de la Iordache, o anumită parte din CSM etc… OK, Dăncilă era o marionetă, sau nu era, pentru că era sau nu era conștientă de ce rău face, dar dacă îmi aduc aminte și domnul Ciolacu era tot într-o o funcție importantă...

Resping total acuzațiile privind lipsa de implicare a guvernului pe care l-am condus în combaterea și descurajarea criminalității și a violenței din societate… E regretabil că oameni pe care PSD i-a susținut să ocupe poziții ministeriale ignoră măsurile luate de un guvern PSD și caută acum orice prilej pentru a face rău partidului. Acești oameni acceptă să joace diverse roluri pentru a sluji intereselor PNL, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook, ca răspuns la acuzaţiile Anei Birchall.

În rest, da, vorba Vioricăi Dăncilă: Orice om îi este teamă de o plângere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.