Derapaj: Olivia Steer căzută în admiraţia unui teribilist care insultă oamenii pentu că poartă mască la cumpărături

Un tânăr teribilist a vrut să işte un scandal la un supermarket, după modelul celui de la Kaufland, despre care s-a aflat ulterior că a fost regizat. Asta în pofida faptului că se vedea limpede, chiar din filmarea realizată de el, că doreşte să creeze un eveniment neplăcut cu orice preţ. Şi Olivia Steer şi-a adus şi aportul la toată tărăşenia, după ce a văzut că tânărul dornic de afirmare trebuie ajutat, pentru că n-a avut resursele celor care au realizat spectacolul prost cu termoscanarea la Kaufland.

Atunci când i s-a spus că nu poate intra în supermarket fără mască, teribilistul a început să clameze: …De ce să ne punem mască? Suntem oi? Suntem turmă? Nu vreau să port mască!…Pentru că nu stem oi, ca dvs.. Vreau să fac tam-tam. Chemați Poliția să se întâmple ca la Kaufland. Nu vreau să port mască! Noi nu suntem oi. E lege ca să vă manipuleze. Vor să fim toți o turmă. Eu nu sunt oaie… Nu voi purta mască, nici CIP-uri, nu-mi voi face nici vaccinuri. E al treilea supermarket în care intru și nu mă lasă fără mască, spune tânărul aflat în dialog cu reprezentaţii supermarket-ului

Întâmplarea n-a creat valuri, iar tocmai când eforturile grozavului erau cât pe ce să fie îngroape în anonimat, a sărit Olivia Steer pe pagina ei Facebook: Am aflat, azi, de Dragomir Dragoș. Are 24 de ani și demnitatea omului liber, care știe mai multe despre drepturile lui constituționale, decît 90% din oamenii pe care îi cunosc. Bravo, Dragoș!

Aşadar, conform protagonistului acestui scandal ratat, oamenii care se comportă normal în vremea pandemiei, pentru că vor să se protejeze atât pe ei, cât şi pe cei din jur, sunt nişte turme de oi. La fel crede şi Olivia Steer, zeiţa antivaccinări. În opina ei însă, tânărul recalcitrant ar fi chiar mai inteligent la drepturi constituţionale decât 90% dintre cei pe care zice ea că-i cunoaşte. De unde deduc: madama e convinsă şi că mai toţi cunoscuţii ei ar fi nişte tâmpiţi.

2 comentarii la „Derapaj: Olivia Steer căzută în admiraţia unui teribilist care insultă oamenii pentu că poartă mască la cumpărături”

  1. Prostia pe care o vinde Olivia Steer este la fel ca a tămăduitoarei Aurica, ambalajul e puţin diferit, dar nu prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.