Un sondaj imaginar favorabil lui Dragnea pe post de «vibrant omagiu» faţă cu cititorii Sputnik apropiaţi de PSD

La un an de la condamnarea lui Liviu Dragnea, propaganda rusă îi aduce un vibrant omagiu fostului lider al PSD. Este vorba despre un sondaj scos din nu-ş ce pălărie, care trebuie să inducă ideea că liderul cel maxim a fost condamnat politic. Aşa că Sputnik, agenţia de presă guvernamentală rusă, publică un favorabil fake news, sub titlul: Liviu Dragnea, condamnat politic – Sondaj cu rezultat uluitor!.

Uluitor nu este sondajul telefonat despre nevinovăţia lui Dragnea, pentru că şlagărul ăsta a fost interpretat de propaganda rusă cu mult înainte ca fostul lider al PSD să se distanţeze la Rahova. Uluitoare este concluzia articolului citat: Ori, chiar dacă sondajul nostru NU are pretenția de a fi relevant la nivel național, ca unul făcut de un institut de sondare, este totuși semnificativ pentru că am constatat că mare parte dintre cititorii noștri sunt mai apropiați de PSD decât de curente ”de dreapta”.

În rest, dacă Sputnik susţine că majoritatea cititorilor site-ului agenţiei ruse – cititorii noştri, aşa cum îi numeşte – sunt apropiaţi de PSD, întrebarea firească ar fi: Ciolacu ştie?

Un comentariu la „Un sondaj imaginar favorabil lui Dragnea pe post de «vibrant omagiu» faţă cu cititorii Sputnik apropiaţi de PSD”

  1. DOAR DOBITOCII ȘI FOMIȘTI CRED CĂ JEGUL PENAL DRAKNEA ESTE NEVINOVAT ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.