Nistorescu, ofrandă pentru Dragnea, limba otrăvită a lui Ponta, Ciolacu şi baronii căliţi în focul luptei proletare

După ce Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, i-a transmis lui Victor Ponta să nu mai atace partidul şi pe liderii săi, dacă doreşte cu adevărat realizarea unei construcţii politice comune, Cornel Nistorescu, un nostalgic la PSD Dragnea, îl atacă pe Ponta. Era de aşteptat. Trebuie să înţelegem că Liviu Dragnea nu uită.

Cornel Nistorescu, în articolul Victor Ponta mușcă rău, publicat azi în cotidianul.ro: …De cînd a fost dat afară din PSD (Victor Ponta – n.m.), a început un război disperat cu Liviu Dragnea. Ca de obicei, prietenii politici au ajuns dușmani de moarte. Mai bine de un an, Victor Ponta n-a vorbit decît despre Liviu Dragnea, folosind toate acuzațiile posibile și imposibile, toate „înjurăturile” și acuzațiile uzitate sau necunoscute în disputa politică. Și a cîștigat partida. Dragnea este după gratii, iar Ponta a devenit vocea Opoziției. Adevărul este că Victor Ponta are o limbă ascuțită, mușcătoare, care otrăvește fără milă, chiar și atunci cînd n-are de ce. Victor Ponta nu este conciliant. Îți sparge fața sau capul, te lovește direct din replică și abia apoi cade la pace. Această agresivitate îl face mai puțin digerabil și mai greu de suportat în parteneriate. Privind traiectul său politic și urmele lăsate pe drum, în ciuda hămăitului său amenințător

Nistorescu mai ştie că mulţi dintre baronii PSD căliţi în focul luptri proletare, care se închină încă lui Liviu Dragnea, chiar dacă nu recunosc, sunt total împotriva unei alianţe cu Victor Ponta. Însă nu pentru că Ponta ar avea o limbă ascuțită, mușcătoare, care otrăvește fără milă, ci pentru că nu vrea decât o poziţie de mare şef. Asta-i problema, de care este conştient chiar şi Ciolacu.

În rest, Cornel Nistorescu n-a pierdut ocazia să-i mai aducă un elogiu lui Dragnea pentru ca fostul lider PSD să se mai simtă şi el, cât de cât, zeu, fie chiar şi unul distanţat la Rahova.

Un comentariu la „Nistorescu, ofrandă pentru Dragnea, limba otrăvită a lui Ponta, Ciolacu şi baronii căliţi în focul luptei proletare”

  1. Liviu Dragnea spunea> Deocamdată avem decât un nume şi un chip sau o lata perla >Am variantă de rezervă decât dacă voi fi /omorât/ Nu l-a omorat nimeni, s-a sinucis politic, dar admiratorii lui, printre care si Cornel, nu uita ori nu sunt lasati sa uite sa dea obolul. Cat de mic, dar acolo… ceva, sa se pastreze /amintirea/ lui Daddy, cel care era la un pas sa ne scoata din UE. Poate ca se intoarce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.