Dezertarea din realitate: Pleşoianu doreşte să-l alegem preşedinte. Altfel, zice el, rămânem o colonie de sclavi în genunchi. Până atunci, vrea s-o doboare pe Dăncilă

Liviu Pleşoianu, deputatul PSD care a dezertat din realitate de multă vreme, vrea, în continuare, să candideze la preşedinţie cu un mesaj anti-UE, anti-NATO, binecunoscut deja, în pofida faptului că partidul din care face parte nu-l susţine. Adevărat, PSD nu-l suţine, dar poate că nici nu mai contează: de azi Dăncilă are un contracandidat la şefia partidului – Liviu Pleşoianu.

…Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea…, scrie Pleşoianu pe pagina sa de Facebook. Dacă aveţi răbdare să citiţi toată postarea, o sa aflaţi motivele pentru care vajnicul nostru deputat vrea să-nfrângă.

Însă mai important e să aflăm de ce râvneşte Pleşoianu la fotoliul de la Cotroceni. Ei bine, doar ca să nu mai fim noi sclavii într-o colonie. Aşadar, Pleşoianu merge până la capăt: ne va elibera de lanţurile robiei… Te doare mintea!

…România ESTE o colonie în devălmășie, cu câțiva stăpâni mari și mulți stăpâni mai mici. Și așa va rămâne dacă poporul român e fericit cu acest statut! În ce mă privește, am inima împăcată. Chiar fac TOT ce ține de mine pentru a nu mai fi sclavi, pentru a ne ridica din genunchi și a ne comporta ca niște oameni LIBERI și DEMNI. Voi merge până la capăt în acest an și voi continua să spun: FIE SĂ FIM! Apoi, la prezidențiale (ultima șansă a acestei țări), ne vom număra și vom vedea câți suntem…, scria deunăzi Liviu Pleşoianu, tot pe pagina sa de Facebook.

****

Culmea e că nici propaganda rusa, deşi l-a susţinut necontenit pe Liviu Pleşoianu, nu prea mai mizează pe deputatul PSD, ba chiar e sceptică în ce priveşte viitorul său politic. De altfel, Sputnik, agenţia de presă a Kremlinului care l-a lăudat constant pe Liviu Pleşoianu pentru că ar fi „suveranaist” (adică anti-UE, anti-NATO), titra zilele trecute, înainte ca deputatul să anunte că va fi contracandidatul Vioricăi Dăncilă: Pleșoianu, denunț bombă – riscă să fie exclus din politică, a atins coarda sensibilă!

Un comentariu la „Dezertarea din realitate: Pleşoianu doreşte să-l alegem preşedinte. Altfel, zice el, rămânem o colonie de sclavi în genunchi. Până atunci, vrea s-o doboare pe Dăncilă”

  1. Plesoianu este visul implinit al lui Ceausescu, omul nou, daca va mai amintiti. Nu are idei, ganduri, nazuinte. Traieste in slogane, sabloane, utopie si vrea ca natiunea sa-l urmeze pe culmile unui nou national-comunism, doar de el stiut. Baiatul asta e un experiment pesedist deraiat, nici partidul care l-a creat nu il mai vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.