Specialistul lui Dragnea dezgroapă povestea cu asasinii şi lichidarea fostului lider PSD, iar propaganda rusă o răspândeşte

George Norocel Harabagiu, denumit şi postacul lui Dragnea, se întoarce pentru a ne arăta greșeala, nepriceperea, trădarea sau ”lucrarea, toate abătute asupra PSD, încă nu ştim de unde. Păi da, habar n-avem, că-i încă un mister.

Norocel crede că se acoperă de glorie, dar, de fapt, se umple de ridicol, la fel cum a făcut-o Liviu Dragnea atunci când vorbea, la Antena3, despre „asasinii” de la Athénée Palace care nu-l scăpau din ochi. Dacă nu mă credeţi, citi interviul „specialistul” fostului lider PSD în Sputnik, vocea propagandei ruse în România, Pe scurt, Norocel Harabagiu – cel cărui i se atribuie mesajul aberant, postat pe site-urile filialelor PSD, din care reieşea că huiduielile care au vizat-o pe Gabriela Firea la Arena Naţională i-ar fi fost destinate Simonei Halep – se victimizează şi încearcă să explice într-un stil greu de priceput cum a pierdut PSD în mediul online.

Numai că povestea lui, neclară şi anostă, avea nevoie de oarece şpurăţ, aşa omul care care i-a luat interviul a simţit nevoia de ceva fierbinte: „asasinarea” lui Dragnea.

25 iunie 2019. George Norocel Harabagiu, conform Sputnik: Au vrut să îl lichideze (pe Liviu Dragnea – n.m.)!… Pot să spun doar atât – după ce m-am întâlnit cu ”contactul” de la Viena, am fost filat non-stop în Austria… Și să lămurim o chestiune – eram la Viena pentru o întâlnire cu experți în IT, nu cu lume de o vreo anume factură! Mai mult, nu pot sa spun… acum…

Aşadar, Harabagiu ştie… Ştie dar nu ne spune încă, dorind, probabil, să urce măreţele informaţii pe care le deţine de la „contactul” din Viena pe culmile stupidităţii.

Nu mă miră că fake news-istul lui Dragnea se bagă în seamă făcând pe James Bond-ul, ci faptul că propaganda rusă reîncălzeşte ciorba cu asasinii, un caraghioslâc care nu a stârnit doar hohote de râs, ci şi multă băşcălie la adresa fostului lider al PSD. De ce reînvie cai verzi pe pereţi, de vreme ce, până acum, Sputnik l-a ridicat în slăvi pe Dragnea, nu mă întrebaţi, ca nu-s Mafalda.

O scurtă privire înapoi

13 iunie 2018, site-ul Antena3: Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel despre care presa susține că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook ale social-democraților prin care se susținea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea. Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook, iar conducerea PSD a reacționat ferm. „L-am concediat„, a declarat Liviu Dragnea.

Tot vara trecută, imediat după ce a fost concediat de Dragnea, Harabagiu scria pe pagina sa de Facebook:...DE FRICA STATULUI PARALEL (și a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în Romania , AZIL POLITIC!

Atunci, Ambasada Israelului, contactată de Libertatea pentru a confirma informația, a răspuns prin intermediul biroului de presă: „Urmare a solicitării Dumneavoastră, suntem în măsură să vă transmitem că Ambasada Statului Israel nu a primit nicio solicitare de azil politic din partea persoanei menționate”.

Un comentariu la „Specialistul lui Dragnea dezgroapă povestea cu asasinii şi lichidarea fostului lider PSD, iar propaganda rusă o răspândeşte”

 1. Păi, da… și numele le spune…
  cum mai zisei adeseori că Ursitoarea șugubeață în leagăn unora le-o pune
  :
  norocel
  =
  să râzi tăvălindu-te de el

  harabagiu
  =
  harababură, hodorogeală sau labagiu
  &
  george
  =
  doar unu care l-a fentat pe gheorghe
  ,
  ca țăran să nu îi zici
  că poate citești ce-i bese mintea… pe aici!

  https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  În altă ordine de idei…
  Cu plutonul de excutie ce-i?

  … Șobolanului cu 99 de-ntors piei
  I-or pune-n Rahova niște cercei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.