Distanţat în vremea coronavirusului, Adrian Năstase are îngrijorătoare vedenii

Adrina Năstase, probabil distanţat la moşia sa de la Cornu în vremea coronavirusului, scrie aberaţii cu premeditare.

Pe vremuri, fostul premier spunea: Ceea ce este dramatic, pentru un om ca mine, este că semnează mai mult decât citeşte. Iată că acum scrie cu mult mai mult decât gândeşte. Altfel, nu afirma pe blog, sub titlul, Globalizare si coronavirus: …Din punctul meu de vedere, actuala pandemie marcheaza sfarsitul unor utopii – aceea a „unitatii si solidaritatii europene” sau cea a unei ordini mondiale bazate pe „valorile si principiile occidentale”. Este clar, in situatii de criza, fiecare tara isi vede de propriile interese. Aceleasi consecinte se vor vedea si la nivelul indivizilor

Oricât ar profeţii Adrian Năstase, solidaritatea europeană nu arată a fi pe năsălie. Cum nu-i utopie faptul că, deocamdată, CE alocă României peste 1 miliard de euro, fonduri pentru gestionarea crizei pandemiei de coronavirus. Şi nu-i nici fantezie faptul că Ursula von der Leyen, preşedinta CE, a anunţa ieri, atunci când Năstase tocmai prăbuşea valorile Occidentului, suspendarea regulilor privind disciplina bugetară în UE – o măsură inedită care va permite statelor membre să cheltuiască oricât va fi necesar pentru a lupta împotriva consecinţelor economice ale pandemiei de coronavirus.

Însă dacă Năstase aberează doar pentru ca Sputnik, vocea propagandei ruse, să titreze: Adrian Năstase: ”Actuala pandemie marchează sfârșitul unor utopii”, plesnind de fericire că un fost politician român i-a dat prilejul să a mai bage băţul prin gard, este alegerea sa.

În rest: Prezentul se petrece în fiecare clipă, iar viitorul încă nu a avut loc. Nu eu am spus asta. A rostit-o Adrian Năstase, pe vremea în care era premier. Eu doar am consemnat o altă pelră a ilustrului moşier de la Cornu, ca să aflaţi că omul nu spune prostii de ieri, de azi.

5 comentarii la „Distanţat în vremea coronavirusului, Adrian Năstase are îngrijorătoare vedenii”

 1. Ion Iliescu: Ouăle lui Adrian Năstase sunt de găină.

 2. Berdeli? Nu cumva la origine numele era Perdeli ?

  Ia sa mai vedem alte opinii cica „anti”
  [blockquote]
  În realitate, Uniunea Europeană nu există. Există un şir de camioane militare pline de sicrie, înaintînd, prin Bergamo, lent, ca un şarpe metalic pătrat, cu morţii la bord. Nu mai e loc de săpat în cimitire. Morţii se vor întoarce acasă, peste cîteva zile, în urne.

  Lumea n-a fost niciodată mai clară. Viaţa şi moartea îşi rostesc limpede numele, dar iluziile au tot zgomotul de partea lor şi ne lasă fără auz. Nu toată lumea minte, dar mai toată lumea vrea să creadă altceva. Mai exact, nu suportă adevărul.

  Sîntem la capătul bilanţului 1989-2001-2008-2014-2020. În numai 30 de ani, falsul liberalism conducător al Occidentului a irosit capitalul enorm cîştigat la sfîrşitul Războiului Rece. Terorismul, criza financiară, migraţia şi molima lui Xi au fost tratate cu toată slăbiciunea aflată la dispoziţie. Ceea ce spune că UE e o utopie mercantilă germană. Şi că lumea progresului autist la istorie a jucat totul pe o carte şi a pierdut.

  Citeste mai mult: /adevarul.ro/international/europa/unde-e-ue-1_5e7799f15163ec42711bb91b/index.html

  Citeste mai mult: /adevarul.ro/international/europa/unde-e-ue-1_5e7799f15163ec42711bb91b/index.html

  [/blockquote]
  Autor ?

  Insusi TRU>, adica Traian Radu Ungureanu , europarlamentar pentru legislaturile 2009-2014 și 2014-2019 din partea PDL, ziarist samdf etc si cica victima inocenta a lui A Nastase.

  Ai retinut ?
  UE e o utopie mercantilă germană….

 3. @ghita bizonu/ faci propaganda rusa ca la manual, voluntar ori nu, d-aia si incepi cu prostia legata de numele meu, in loc de petarda, asa ca nu are sens sa intru in polemica/ nu-s parerile tale/ de altfel, e de notorietate faptul ca povestea asta cu /abandonul/, difuzata masiv de propaganda rusa, n-a tinut nicaieri in europa, si nici in lume, asa ca mai /aprofundati/ tovarasi, dar incepand cu o /autocritica constructiva/, precum in comunism, stiti voi…

 4. Perdeli ,

  tu nu esti tovaras cu mine! Poate cu Basescu!!! (asta nu e de bine!)
  Si ia zi TRU ti se pare comunist ?! Vandut Moscovei ?!

  A da.. si perdeli la care mpam gandit e un cuvant rusesc, Verb la pers 3a singular.

 5. @ghita bizonu/ exact asa cu mi-am inchipuit, vorba lu’ nenea iancu: amice, esti… idiot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.