Doamna Udrea faţă cu potpuriu

De când doamna Elena Udrea a scris: „Vizita mea la Londra a fost un potpuriu de trăiri şi sentimente legate de mândria de a fi român. Aşa că-i îndemn pe toţi românii, mai ales că se apropie Ziua Naţională, să încerce să fie mai optimişti şi să creadă în viitorul acestei ţări”, mă tot întreb ce a vrut să ne spună.

Păi da, că potpuriu înseamnă şi suită muzicală  din opere, operete, melodii, cântece, grupate fără o legătură strânsă între ele, dar şi amestecătură, vălmăşag s.a.m.d.

La Londra, să fi avut doamna Udrea chiar o amestecătură de trăiri legate de sentimentele ei naţionale ori, în  emoţiile vizitei,  a auzit o muzică interioară soră cu marşul patriotic? Ei bine, din ceaţa asta nu pot ieşi şi cred că nici chiar doamna Udrea nu mă poate scoate.

În ce priveşte optimismul pe care îl doreşte tututor, sunt sceptic. Viitorul sună bine, adevărat, însă doar pentru dânsa & Co.

2 comentarii la „Doamna Udrea faţă cu potpuriu”

  1. Sensul cuvantulului este acoperit in totalitate ,dar se pare ca talutza nu detii elemente de hindusa ! Splendida noastra Blondy avand in etnogeneza personala notiuni din sanscrita (denumirea limbi hinduse)a exprimat desigur metaforic ca nu conteaza ca Sarlassul camillei desii tomnatec (puriu=batran,varstnic) inca POATE ! dESIGUR la Farmecul Irezistibil a posibilei duccese de Wind. sorry!

  2. Tigancusa vopsita din Plescoi s-a referit, cred, la potpuriul vietii ei de pe trotuar la . . .minister !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.