Domnule Băsescu, hai la roşii olandeze! Mătuşa Tamara ştie de ce

După verdictul din dosarul „Mătuşa Tamara”, eu zic să cumpărăm în continuare legume şi zarzavaturi olandeze, chiar dacă preşedintele nostru le boicotează la supermarket pe motiv de opoziţie a Olandei la Schenghen. Iată, olandezii ăştia nu-s chiar atât de duşi cu pluta. De pildă, Mătuşa Tamara ne arată probleme serioase din în justiţia în lumina evaluării gradulului de corupţie al lui Adrian Năstase, fost premier, dacă vă mai aduceţi aminte.

Ori procurorii DNA i-au înscenat lui Năstase un proces mamut, fără probe, într-un pur stil stalinist, cerând, la final, pentru ca toată lumea să fie fericită, o pedeapsă cu suspendare, caz în care România are o mare problemă cu justiţia – şi în general, şi în special. Ori judecătorii nu văd pădurea de copaci, ca să mă exprim elegant şi să nu lezez reputaţia onorabililor magistraţi. Nu discut acum despre câtă cerneală a curs pe marginea acestui caz, nici despre misterioasa matuşă care, deşi săracă, a lăsat în urmă o avere fabuloasă. Spun doar că şi într-un caz şi în altul, olandezii au dreptate.

Aşa că, până la raportul de tară din 2012, am să mănânc în continuare roşii olandeze cu telemea românească. Şi asta ca să combin decadenţa celor care au legalizat prostituţia şi consumul de droguri, dar se opun ca noi să intrăm în Schengen – după cum zicea preşedintele nostru -, cu gusturi specific româneşti. Gusturi care, paradoxal, doar nouă ne oferă senzaţii atât de plăcute.

3 comentarii la „Domnule Băsescu, hai la roşii olandeze! Mătuşa Tamara ştie de ce”

  1. Zarzavaturi olandeze, iar ei nu o sa ne lase sa intram in Schengen si, astfel, viata merge inainte.

  2. rosii olandeze, ardei bulgaresti cu salata romaneasca, totul stropit cu ulei UE, la fel de posibil ca baba si supersonicul.

  3. Care conform postulatelor murphiene , a ajuns la apogeul neputintei totale, loc din care se vede hidosenia individului gaunos, incompetent dar bolnav de afirmare in ochii doar a Occidentului, care mai poate fi fraierit. Ca in Romania s-a autodiscreditat prin minciunile ieftine si prin incontinenta fecaloida scoasa pe post de discurs politic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.