Doru Buşcu se visează în pat alături de una cu sexul schimbat

Deunăzi, Doru Buşcu a avut o fantezie erotic cu „Academia Caţavencu”. Nu-i glumă, a povestit-o cu lux de amănunte în revista cu acelaşi nume.

Doar un vis trecător însă, fiindcă, într-un final, el n-a reuşit s-o cumpere şi să se culce cu ea în pat toată viaţa. Ba chiar a pierdut vreo 45 de mii de euro  – nu contează acum de unde erau banii ăştia -,  garanţia pe care a depus-o înainte de-a licita pentru „Academia Caţavencu”.

Cred că pe Doru Buşcu l-au ajuns blestemele lui Ovidiu Nacu,  fostul patron de la „Caţavencu”. După ce a rămas fără revistă, Nacu i-a dorit, cu vârf şi îndesat, tot răul din lume celui care are acum poluţii nocturne legate de nurii „Academiei”.

Pe de altă parte, chiar dacă lucram la „Caţavencu”, e greu să spun că, într-adevăr, a fost vorba despre e un furt la care şi Buşcu e părtaş. Pe atunci, ioc legislaţie în domeniu.

Însă o schimbare de sex cu de-a sila s-a produs cu siguranţă de vreme ce, peste noapte, „Caţavencu” a devenit „Academia Caţavencu”. Mai ştiu şi că operaţia pacientului, abil anesteziat, la care a participat şi Buşcu, a costat o grămadă de bani pentru acele vremuri de tranziţie.

Nu prea cred eu în justiţia divină. Poate în furia divină. Adică, în blesteme. Cert e că răul invocat de Nacu l-a ajuns pe Buşcu. Chiar i-a luat minţile. Altfel, n-ar fi scris atât de limpede că se visează în pat alături de o „duduie” care, iniţial, poseda o frumuseţe de penis.

3 comentarii la „Doru Buşcu se visează în pat alături de una cu sexul schimbat”

  1. buculescu nu mai este sigur pe el si o mai da in gard

  2. si-a luat-o intre bucusoare. dar cine stie…poate ca omului ii place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.