Între droguri şi bărbaţi. Prostia lui Răzvan Ciobanu, o suferinţă a inteligenţei de 600 de mii de euroi

Cel mai bine te promovezi sau, la rigoare, te relansezi atunci când intri perfect în pielea unei victime. Reţeta e cunoscută. Nimic nou sub soare. Însă foarte importantă este povestea – să ne curgă şuvoi lacrimi pe obraz. O variaţiune pe temă dată din care nu trebuie să lipsească dragostea, banii şi inocenţa.

Ultimul pe listă – domnul Răzvan Ciobanu, creator de modă. Omul o ia de la zero şi are nevoie de rating. În consecinţă, a declarat: „Nu problema cu drogurile m-a afectat. Eu am fost furat de prieteni. Nu am avut probleme din cauză că am aruncat banii pe droguri sau pe bărbaţi. M-am trezit brusc din prostia mea, din încrederea pe care am avut-o în oamenii aceia. Am pierdut 600.000 de euro.”

Să te trezeşti brusc din prostie mai sărac cu şase sute de mii de euroi, o adevărată poveste de pagina întâi. Iar când Ciobanu ne sugerează că prostia sa este de fapt o suferinţă  a inteligenţei în valoare de 600 de mii de euroi, chestiunea devine într-atât de filozofică încât nu mai este comentată, ci doar şi luată ca atare.

Poate că nu-i deajuns ca să vinzi iar rochii, dar sună bine.

 

Un comentariu la „Între droguri şi bărbaţi. Prostia lui Răzvan Ciobanu, o suferinţă a inteligenţei de 600 de mii de euroi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.