Dragnea atacă #Teleormanleaks cu două valize negre, dar se supără că ziariştii nu par interesaţi de dezvăluirile sale VIDEO

Liviu Dragnea, liderul PSD, contracarează #Teleormanleaks cu ironii la adresa jurnaliștilor de la RISE Project şi cu atacuri la președinte Iohannis.

Sâmbătă, ziariştii de la RISE Project au anunțat că le-a parvenit o valiză cu documente de la Tel Drum, anunţând #Teleormanleak. Vă reamintesc că, în noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul.

UPDATE 1: RISE Project a publicat azi primul articol legat de documentele afacerii Tel Drum în care este vorba  şi despre un borderou de plăți potrivit căruia Gil Vasile, soțul Simonei Camelia Marcu, preşedinta CSM , ar fi încasat de la Tel Drum  suma de 15.200 de lei.
Pe vremea în care era judecatătoare, Simona Camelia Marcu a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazăr ca urmare a declarațiilor împotriva OUG 13 și a sprijit legile justiției în forma propusă de PSD, conform HotNews.

Încercând să contracareze #Teleormanleaks, Dragnea a venit azi în Parlament, înainte de ședința CEx a PSD, cu câte o valiză neagră în fiecare mână din care, în fața jurnaliștilor, a scos gogoşi şi mai multe „documente”. În final însă, el s-a supărat pentru că ziariştii păreau interesaţi de ce spune.

”Prima valiză este de la RISE Project, este cu gogoşi. Le mâncăm aici. A doua valiză am găsit-o în fundul curții din Teleorman”, le-a spus Dragnea jurnaliștilor aflaţi în Parlament.

Apoi, el a început să scoată din cea de-a doua valiză niște documente care, spunea el, nu au ajuns la DNA, dar ar dezvălui achiziția frauduloasă a sediului Raiffeisen, retrocedări către Forumul German, dosarul cu promovarea procurorilor care i-au închis dosarele lui Klaus Iohannis ori dosarul cu presiuni asupra unui judecător al CCR.

Mai avem niște stickuri. (…) Nu vă interesează golăniile făcute de procurori cu președintele României?”, a spus Dragnea către jurnaliștii, care însă erau mult mai interesaţi de părerea sa despre dezvăluirile din valiza RISE Project în cazul Tel Drum, decât de cele din valiza sa neagră.


În timp ce Dragnea părea nervos că nu prea i-a ieşit show-ul, Florin Călinescu scria pe pagina sa de Facebook că liderul PSD ar fi fost sfătuit de Doru Buşcu (Caţavencii) să se dea în spectacolul valizelor negre.

UPDATE 2 Un jurnalist de la RISE Project, prezent la conferința de presă de la finalul ședinței CEx, l-a întrebat, printre altele, pe liderul PSD dacă a cerut ca Tel Drum să-i plătească geamurile, parchetul, marmura și barul din casă și cum se explică faptul că Tel Drum „plăteșete facturile lunare” ale fiului său.

„Există niște instituții ale statului de drept, respectiv, DNA, prietenii dumneavoatră, care cred că trebuie să investigheze și să dea răspunsuri la aceste întrebări. Eu n-am niciun fel de legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține, pe unde le ține, unii poate le țin pe tabletă, alții – sub pernă. Habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate și cum au ajuns acolo. Tel Drum sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat vreo proprietatea de-a mea niciodată”, a spus Liviu Dragnea.

„În valiza dumneavoastră, erau niște documente chiar de pe site-ul nostru. Când vă place și când nu vă place Rise Project?”, a întrebat jurnalistul.

„Rise Project îmi place tot timpul”, a răspuns ironic președintele PSD.

UPDATE 3: Întrebat cum își explică faptul că între mailuri apare și cel al fiului său către Petre Pitiș de la Tel Drum în care îi cere să-l împrumute cu bani, Dragnea a răspuns ironic: Nu știu, eu nu am mailuri cu Pitiș. Dacă sunt mailuri între ei să fie sănătoși și să explice. Înseamnă că știa că eu nu-i dau”.

 

2 comentarii la „Dragnea atacă #Teleormanleaks cu două valize negre, dar se supără că ziariştii nu par interesaţi de dezvăluirile sale VIDEO”

  1. Liviu Dragnea nu este un personaj literar .Si totusi daca ar fi ,l-as asemana cu Tanase Scatiu,,asa,ca model de parvenitism,de grosolanie,de viclenie si mai ales de lacomie .Liviu Dragnea tinde sa devina primul specimen de mafiot veritabil din istoria postdecembrista a Romaniei .Cu valiza de azi ,plina de gogosi,dar mai ales de rufe foarte murdare se ajunge la un fel de culme pe care biata noastra tara nu o merita la aniversarea a 100 de ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.