Bogdan Chirieac îl aruncă pe Teodorovici în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni: L-ar vota şi doamnele

În timp Liviu Dragnea, liderul PSD, încercă să facă faţă puciştilor din partid, ori celor care-l contestă pe la uşile Înaltei Curţi, Bogdan Chirieac, un fel de purtător de cuvânt mai mult sau mai puţin oficial al PSD, îl „aruncă” în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni pe Eugen Teodorovici, actualul ministru al Finanţelor.

Chirieac, numit şi portavocea lui Dragnea, spune că Teodorovici ar putea fi soluţia pentru PSD fiincă – atenţie! – l-ar vota şi doamnele. Greu de comentat argumentul „vizionarului” Chirieac, ca şi subtila povestea cu Marx, pe care n-a prea înţeles-o, oricât m-am străduit.

„Deocamdată cei de la PSD nu s-au hotărât. Dacă mă puneți să dau un exemplu acum, mă gândesc la Eugen Teodorovici. El ar avea un mare avantaj. Ar putea fi votat inclusiv de doamne. Fără nici o glumă, contează și aspectul fizic. Are un discurs absolut în regulă, este un bun profesionist, s-a evidențiat astfel. Nu știu cine este acum candidatul, dar el ar putea fi o soluție. Cred că Marx ne-a explicat cum e cu schimbul de capital, care s-ar putea aplica la alegerile prezidențiale: el e bogat, ea e frumoasă, deci au împreună un capital,” a spus Chirieac la România TV, citat de DC News, site-ul pe care-l controlează.

2 comentarii la „Bogdan Chirieac îl aruncă pe Teodorovici în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni: L-ar vota şi doamnele”

  1. Il felicit pe dl Teodoravici pentru faptul ca a redus la ANAF multe declaratii fiscale totul merge mult mai repede si in folosul platitorului ,este inteligent si cred ca un bun organizator va spune asta o femeie de 7o ani care a fost si conducator de firma asa ca stiu ce spun Merita orice functie dar la finante este mare nevoie de dinsul scarile pe care sa urce sunt prim ministru ,presedinte

  2. Poate sa fie si presedinte de partid la PSD de ce nu ?! Pe vremuri am facut un curs post universitar la care s-a vorbit despre conditiile pe care trebuie sa la indeplineasca un cunducator printre care aspectulfizic , inteligenta,si un conducator bunse inconjoara de oameni buni ,etc asa ca ii urerz mult succes . Sper ca Dragnea sa nu faca cu el ce a facut Basescu cu Mona Musca cind a vazut ca a crescut in sondaje ia scos dosarul numai al lui nu-l scoate nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.