Dragnea sugerează că protestatarii care-l huiduie ar fi drogaţi: Bătăuși cu ochii injectați de ură

Liviu Dragnea, liderul PSD, susţine că protestatarii care-l huiduie la mitingurile PSD ar fi nişte ”bătăuși cu ochii injectați de ură”. Motivul „ochilor injectaţi de ură”, după cum susţine el, ar fi „jointurile”, despre care, susţine tot el, s-ar fi vorbit în grupurile #rezist.

Deci, oamenii (cei care-l huiduie pe el şi pe ceilalţi lideri ai PSD – n.m.) sunt destul de răi şi nu acceptă niciun fel de discuţie sau dialog pentru binele acestei ţări. Ori când te foloseşti de astfel de indivizi…

Am citit foarte multe postări ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii susţinători ai Planului, alţii nu, şi toţi spuneau, pe lângă alte lucruri, privirea pe care o aveau acei oameni, acei bătăuşi, o privire plină de ură, cu ochii injectaţi. Acum nu ştiu, nu am stat lângă ei, dar am tot văzut filmuleţe la televiziune acum câteva luni, se vorbea în grupul Rezist de jointuri. Sigur că te duci cu gândul acolo şi după aia întreabă de ce să nu lăsam ţara pe mâna lor. Nu poţi să laşi România pe mâna unor astfel de oameni,a afirmat Dragnea, la Antena3.

Smecheria cu să nu mă socotiți mincinos, atâta vreme cât vă relatez fapte posibile, e de la începutul lumii. Dar nu trebuie să ne întoarcem chiar Geneză, ci mult mai aproape, la mineriada din iunie 1990. Atunci, ortacii spuneau în faţa camerelor TV că protestatarii, cei care-l huiduiau pe Ion Iliescu, sunt drogaţi, ba chiar afirmau că au găsit şi droguri în sediile partidelor istorice. Fireşte că, ulterior, totul s-a dovedit a fi o mincină sfruntată.

Un comentariu la „Dragnea sugerează că protestatarii care-l huiduie ar fi drogaţi: Bătăuși cu ochii injectați de ură”

  1. 12:15 – Chiar daca liderul PSD si-a incheiat discursul si social-democratii incep sa plece de la miting, protestatarii nu s-au imprastiat inca. Cei peste o suta de oameni au ramas in strada si continua sa scandeze lozinci antiPSD. Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa incearca sa se retraga prin locul in care sunt protestatarii. Dupa cateva secunde, se intoarce din drum si cauta o cale alternativa pentru a parasi esplanada. Protestatarii – din spatele cordoanelor de jandarmi – scandeaza „PSD, ciuma rosie!” si „Slugilor!”, la adresa participantilor la mitingul PSD care se retrag. 12:02 – Liviu Dragnea le spune galatenilor ca ii asteapta la vot pe 26 mai, dar ca „lupta se prelungeste pana la finele anului” (cand vor avea loc alegerile prezidentiale). Membrii PSD scandeaza „Dragnea presedinte!” 11:40 – Liviu Dragnea isi incepe discursul cu atacuri la adresa presedintelui Iohannis. Ulterior, Dragnea il ataca si pe Rares Bogdan (candidat PNL), la care se refera cu apelativul „ala”. Apoi, liderul PSD incepe sa prezinte realizarile pe care PSD si le aroga in Galati si promite ca va urgenta constructia centurii orasului si ca vrea aeroport la Galati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.