search
top

Dragnea, lăsat cu mâna întinsă, îi cataloghează drept prost-crescuţi pe cei care l-au dispreţuit. Băsescu a încercat să dreagă busuiocul VIDEO

Liviu Dragnea, liderul PSD, și Traian Băsescu, fost preşedinte, în prezent parlamentar PMP, au votat la referendumul pentru familia tradiţională în aceeași secție, aflată incinta liceului Jean Monnet din București.

Însă amândoi au fost lăsați cu mâna întinsă de către membri ai secției de votare.

Adică, doi membri ai secției de votare au refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea. Iar unul dintre cei doi a refuzat să dea mâna și cu Traian Băsescu, preferând să citească în continuare dintr-o carte.

Şapte ani de acasă, a comentat, în faţa jurnaliştilor, Liviu Dragnea, liderul maxim al PSD, după ce a fost tratat cu dispreţ.

 

„Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti”, a declarat Băsescu.

 

One Response to “Dragnea, lăsat cu mâna întinsă, îi cataloghează drept prost-crescuţi pe cei care l-au dispreţuit. Băsescu a încercat să dreagă busuiocul VIDEO”

  1. GGHAS spune:

    Da pe veorica, veoricai o fi refuzat creava sa-i stranga mana?

Scrie un comentariu

top