Dragnea, lăsat cu mâna întinsă, îi cataloghează drept prost-crescuţi pe cei care l-au dispreţuit. Băsescu a încercat să dreagă busuiocul VIDEO

Liviu Dragnea, liderul PSD, și Traian Băsescu, fost preşedinte, în prezent parlamentar PMP, au votat la referendumul pentru familia tradiţională în aceeași secție, aflată incinta liceului Jean Monnet din București.

Însă amândoi au fost lăsați cu mâna întinsă de către membri ai secției de votare.

Adică, doi membri ai secției de votare au refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea. Iar unul dintre cei doi a refuzat să dea mâna și cu Traian Băsescu, preferând să citească în continuare dintr-o carte.

Şapte ani de acasă, a comentat, în faţa jurnaliştilor, Liviu Dragnea, liderul maxim al PSD, după ce a fost tratat cu dispreţ.

 

„Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti”, a declarat Băsescu.

 

Un comentariu la „Dragnea, lăsat cu mâna întinsă, îi cataloghează drept prost-crescuţi pe cei care l-au dispreţuit. Băsescu a încercat să dreagă busuiocul VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.