Dragnea şi sloganul sau fără cacofonie, viaţa e pustie

După distanţarea la Rahova, Liviu Dragnea s-a hotărât: vrea să salveze ţara, ţărişoara noastră. Nu ştim încă de cine, dar nici că mai contează. Cert e că are şi slogan – cacofonic, adevărat. Dar asta e, până la urmă scopul scuză mijloacele. Machiaverlâcuri, deh!

Aşadar, Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, taman ieşit din puşcărie, i-a îndemnat pe susţinătorii săi să semneze şi să distribuie pe Facebook petiţia pentru salvarea României, iniţiată de nou creatul partid Alianţa Pentru Patrie.

Numai că în fotografia care promovează petiţia, postată pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, apare un slogan care conţine o mare cacofonie. Adicătelea, stă scris acolo, chiar lângă chipul lui Dragnea: poporul român nu pleacă capul şi nu tace!

În rest, ce-i o cacofonie? Păi un sunet în dizarmonie.

Şi ar mai fi o întrebare. Dacă la temelia bombasticei Alianţe Pentru Patrie se află Dragnea, de ce pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea (persoană publică), unde apare îndemnul la semnarea şi distribuirea respectivei petiţii pentru patrie, sub marca APP, stă scris: Preşedintele Partidului Social Democrat.

Citeşte şi:

4 comentarii la „Dragnea şi sloganul sau fără cacofonie, viaţa e pustie”

  1. Poate ca mai prinde vreo distantare ca sa aiba timp si liniste sa definitiveze tezele partidului pe care l-a clocit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.